Insamling och konst-giveaway

1 month ago

Jag beundrar de som kan ta sig an informationen om barn som dör, läsa all, samla sig, skriva länga bra texter och dela allt möjligt som kan hjälpa på olika sätt. Det har nog kommit av att själv blivit mamma och bara känna så mycket hela tiden. Jag känner att jag inte kan ta in. Men man måste. Och förstå hur jävla bra vi har det.

Men en insamling, det får jag till. Så vill ni vara med så är utlottningen igång tills onsdag den 1a Nov på min instagram. Det enda som behövs göras är att donera det man känner att man kan ge till SOS barnbyar, och skicka ett DM att du är med i utlottningen <3

Insamling och konst-giveaway
Insamling och konst-giveaway
Insamling och konst-giveaway
Insamling och konst-giveaway
Amanda Malm

Amanda Malm

Konstnär som bor utanför Oslo tillsammans med sambo och våran dotter Joni.

Livet kretsar kring all sorts kreativitet, konst, husrenovering, vintage och bygga upp vårat hem.

Instagram: amandammalm