Nya konstprojekt, finissage och affordable art fair

3 months ago

Förutom att jag färdigställde tavlorna till Northerns showroom i Oslo till designers staurday, så känns det som jag knappt haft tid att sätta min fot i ateljén sen semestern. Men denna veckan, då fick jag äntligen tid att kliva in i ateljén utan någonting annat som brådskande trängde sig före i to-do-listan. Äntligen.

 

 

 

Nya konstprojekt, finissage och Affordable art fair
Nya konstprojekt, finissage och Affordable art fair
Nya konstprojekt, finissage och Affordable art fair
Nya konstprojekt, finissage och Affordable art fair

grundat några dukar till beställningar som sen ska skickas till Irland.

Nya konstprojekt, finissage och Affordable art fair

Och grejat med lite andra idéer som måste ut genom penseln

Nästa vecka åker jag till Sverige en snabbis och ska på finissagen på Alma i Stockholm där jag är med på en pre-utställning inför Affordable Art fair! Vi är ett gäng konstnärer som ställer ut där, bland andra Yoyo Nasty och Dive Madhouse, som alla sen också är med på mässan sen.

Affordable Art fair pågår 5-8 oktober i Stockholm och jag ställer ut skulpturer i WAY gallerys monter. Förhoppningsvis så ska jag lyckas ta mig till Sverige igen då för att vara med på plats. En mässa fullproppad med konst vill man ju liksom inte missa!

Amanda Malm

Amanda Malm

Konstnär som bor utanför Oslo tillsammans med sambo och våran dotter Joni.

Livet kretsar kring all sorts kreativitet, konst, husrenovering, vintage och bygga upp vårat hem.

Instagram: amandammalm