Darling september stanna en stund till

10 months ago

Just nu går dagarna snabbt och de går långsamt. Jag vill stanna upp tiden och hinna ta in September som rinner mig ur händerna. Men snart är jag över toppen på det som tar upp det mesta av min tid just nu. Jag längtar efter att fokusera på det som jag egentligen vill fylla mina dagar med. Skapande. Fylla upp med inspiration för alla nya projekt. Köpa ny kalender och skissblock inför allt det nya. Nya färger att måla med. Nytt glas att forma.

Glimtar av September så jag inte glömmer:

Darling September stanna en stund till

En favorit-höstjacka åkte fram, den vita skinnjackan i perfekt längd med 70’s krage och bälte i midjan. Trivs alltid som bäst i just den längden, som kort-kort fast jacka.

Darling September stanna en stund till

Mötte en kär vän på café för att gå igenom vad som hänt sen sist, eftersom vi aldrig hinner ses. Älskar detta cafét, Café Cathedral i  centrala Oslo. Det är lite turistigt men det gör mig inget när man får njuta av den byggnaden. Jag känner mig alltid lite som att jag är tillbaka i min gamla stad Budapest när jag är där.

Darling September stanna en stund till

Jag och Sverker fick äntligen till en dag som vi kunde unna oss ledigt på. Sensommardagnär de är som bäst och Oslos fjord visar sig från sin charmigaste sida. När jag flyttade hit åkte vi motocykel i pricip varje dag. Det blir lite mindre av det nu, det är lite svårt att ta med Joni på tur liksom (sidovagn, vad tror vi om det till en treåring?)(tare lugnt det var ett skämt alltså)

Darling September stanna en stund till

Även fast de finaste fjordarna finns på andra sidan landet är jag inte onöjd med denna om man säger så

Darling September stanna en stund till

Hälsade på Northerns showroom i Oslo som har min konst på väggarna under höstens alla events

Darling September stanna en stund till

Fyllde år och spenderade dagen på ett svinstort spa här i närheten, nordens största tydligen. Hade en så mysig heldag med god mat och behandlingar. Födelsedagen avslutades i sann mitt-liv-anda med att måla renoveringstapet i sista sekund kl 22.

Darling September stanna en stund till

Besök på den absolut finaste trädgårdsbutiken som ligger på en gård här i närheten. De har allt man kan önska sig, och det gör man, av gigantiska krukor, snirkliga bänkar, fontäner och franska café-sett

Darling September stanna en stund till

Som sagt

Darling September stanna en stund till

Min lilla Joni vill alltid vara med och laga mat <3 Och plocka alla svampar hon ser

Darling September stanna en stund till

Soliga sensommarkvällar på terassen

Darling September stanna en stund till

Sconesfrukostar

Darling September stanna en stund till

På våran lilla favoritbadplatsnära oss får vi nästan alltid vara helt ifred på en liten undangömd strand där kvällssolen lyser som längst

Darling September stanna en stund till

Sverker åkte precis iväg på jobb i 2 veckor och vi saknar honom redan

Darling September stanna en stund till
Darling September stanna en stund till
Darling September stanna en stund till

Det enda jag önskar mig nu är några sensommardagar till så jag får bada av mig ordentligt innan jag är redo att säga hejdå till sommaren för denna gången!