Deep down under

1 day ago

Vad gör ni om kvällarna? Det vi gör är att uggla här nere i vår gillestuga och glor på serier. För vad ska man annars göra?? Ligga eller!? Nä gu så jobbigt, vem orkar ens det haha… Asså jag skämtar bara, vi ligger hela tiden. Som kaniner, vadå gör inte ni det??

Ville egentligen bara visa min nya mysiga matta som vi har skaffat oss hit ner till vårt vardagsrum på källarplan. En rosa fluffig dröm! Tycker mysfaktorn steg minst tio pinnar upp. Nu känns inredningen lite som i The queens gambit med all 60´s color och pastell. För ni har väl inte missat den serien? Om ja, då har ni något riktigt härligt att se fram emot. Varsågod den bjuder jag på.

En annan serie som jag börjat se nu precis är Six feet under. En gammal serie från 2001. Inser att jag faktiskt inte sett den helt till fullo. Började nu med säsong ett och bara älskar den!! Tips nummer två då alltså, Six feet under.

Deep down under

Från ett vardagsrum deep down under. Hur klarade vi oss ens innan gillestuga?? Nä jag vet faktiskt inte det… alla borde få ha det tycker jag nu. Var persons rättighet. Här i soffan ligger vi i alla fall och jäser som två degar. Jag ligger på den ena sida och Jonas på den andra. Och ibland har vi barn som klättrar runt över oss. I tystnad väntar vi ut varandra, vem ska orka ta tag i nattningen den här kvällen då.

Deep down under

Så till mattan! En rosa härlig rya från H&M home. Kände inte för att lägga supermycket på en matta med tanke på allt kladd som ofta försegår här nere. Allt från O´boy mjölkglas som skvalpar till äckligt kladdigt sockervadd som någon köpt utom min vetskap. 

Deep down under

"Det vi gör om kvällarna är att uggla nere i vår gillestuga och glor på serier. För vad ska man annars göra? Ligga eller!? Nä gu så jobbigt, vem orkar ens det. Asså skämtar bara, vi ligger som kaninen. Vadå gör inte ni det!?"

Deep down under

“Okej deal! Jag röjer köket och fixar té, så tar du ungarna och nattningen!” Ses i gillet om tre kvart då älskling, puss! 

Nja riktigt så gulligt är det inte!!

Fleas and gingerbread

1 week ago

Vill påminna er om vad jag skrev i mitt förra inlägg. “Bara jag inte har löss nu när jag har frisörtid bokad!” Vad är då oddsen för att man faktiskt har löss.

Plötsligt kommer ett av mina barn och kliar sin skalp. “Mamma det kliar här! I huvudet”. Jag andas in och håller sedan andan kort för en stund. Blicken är spänd och stel, och jag snörper på min mun. Men sansar mig snabbt och svarar lugnt. “Ingen fara gumman. Det är bara att vi tar och luskammar” Inget att hetsa upp sig över alls.

Lusinvasionen är snabbt ett faktum. Allt som krävs är ett drag med kammen och där är de, lössen! Små bebislöss i mängder. Kanske skulle jag ha varnat känsliga läsare i början av denna text!! Oooops, sorry.

Fleas and gingerbread

Dagen före min bokade frisörtid och tjejerna får vara hemma från skolan. Så vi hinner lusbehandla och kamma i lugnan ro. Ett mödosamt arbete som pågår en hel förmiddag. Vill tillägga att jag hittade en liten ensam bebislus i mitt egna hår. Vilken tur att det inte var frisören som hittade den. Min stora skräck!

Fleas and gingerbread

Påvägen till Apoteket för att införskaffa oss lusmedel och jag köper med lite pepparkaksdeg. Så vi ska ha någonting trevligt att sysselsätta oss med denna dag. Se så rena och välkammade de är. Den enda fördelen med just det, att ha haft löss. Inte en tova där i nacken så långt ögat kan nå.

Fleas and gingerbread

Gingerbread Art in the making!

Fleas and gingerbread

Jag tycker egentligen inte att det här med löss är så stor grej. Har man haft det några gånger så blir det ganska så avdramatiserat tillslut.

Alltså, innan jag fick barn var jag livrädd. Minns när syrrans ungar smittade mig med löss, när jag var gravid med Stella. Minns min panik än idag. Jag grät och kammade frenetiskt. Stod där framför spegeln i timmar. Ringde till och med någon slags akutnummer som jag fått av min barnmorska. Ett pinsamt hysteriskt samtal där jag ber dem lägga in mig på avlusning. Skriker och gråter, “Ni bara måste göra någonting!!!” Haha, kan ni förstå så patetiskt.

Från det scenariet tills idag. Så fort acceptansen landat i mig. Jag har accepterat det, ja vi har löss! Deal with it. Precis där tar fascinationen över. Mödosamt radar jag upp lössen på bänken där i badrummet. Demonsterar för Stella hur de klättrar upp för strået. Kolla Stella, utan hår är de helt hjälplösa berättar jag erfaret. Man kan nästa tro att de är döda. Men se här, så får de ett hårstrå… Jag rycker plötsligt ett strå ur Stellas skalp, “Aj mamma!” för att sedan demonstrera vidare. JONAS, KOM DU OCKSÅ SÅ FÅR DU SE!! Vill du inte se lössen eller!! Hallå är ni inte intresserade!?

Inser såklart att jag beter mig galet. Att jag kan njuta en sådan sak, som att finna löss i mina barns hår. Nästan så jag vill erbjuda mig att luskammas alla andra barnen där i vår närhet. Litar inte riktigt på att de andra föräldrarna kan hantera detta så bra som jag. Sjukt, jag vet.

Fleas and gingerbread

Med nöd och näppe tar jag mig till frisören och hem igen, lagom till fredagsbubblet. Jag nämner såklart ingenting för tjejen på salongen. Om vad som precis har föregått här hemma med alla lössen. För vad skulle hon då säga om hon bara visste!

Fleas and gingerbread

Schnitzel och Prosecco! En helt naturlig kombination.

Fleas and gingerbread

Ja, såhär blev håret i alla fall. Tvingar på er en riktigt pose:ig selfie. Bara för att jag ska få känna mig lite extra läcker för en stund. 

Hej hej!

Into the darkness

2 weeks ago

Livet som i ett grådystert och fuktigt fyllerus.

Nu har novemberdeppen verkligen kommit ikapp mig. Hur ska vi klara oss dessa två veckor nu, innan man får lov att börja pynta till jul. Helt övertygad om att allt kommer bli så mycket bättre då, bara denna månad får komma till ett slut. Jag ser att decemberljuset liksom hägrar där borta i horisonten. Håll ut, för snart är vi alla där.

Så plötsligt ringer det på dörren. Flowery överaskar med en vacker bukett, och dessutom säsongens första amaryllis! En lyckans tår vill krypa fram ur mina ögons vrår. Jag ler och plötsligt känns allting så otroligt mycket bättre.

Into the darkness

Tack Flowery för denna otroligt vackra bukett. Gjorde verkligen min helg! 

Into the darkness

Och skåda, säsongens första amaryllis! Hoppet om julen och december månad finns nu här hos mig.

Into the darkness

För en kort stund hoppar jag ur mina väl nötta fårulls tofflor. Och svirar om till dessa gamla Attico heels. Som jag köpte en gång i tiden när jag var rik! Allt för att försöka rycka upp mig för en stund. 

Into the darkness

Helgens look! Bättre än såhär blev det inte. Men nu på fredag har jag faktiskt en frisörtid bokad. ÄNTLIGEN!!! Längtar så otroligt mycket tills dess.

Hoppas bara jag lyckas hålla mig friskt, och inte hinner få typ löss! Haha, alltid min största skräck… att frisören plötsligt ska stelna till. Försiktigt tar en till sidan och viskar försynt. “Ursäkta mig damen men jag tror bestämt ni har fått löss. Tyvärr så måste jag be er att gå!” Förstå så hemskt det skulle vara. Bäst att luskamma sig innan besöket!! 

A christmas fantasy

3 weeks ago

Härom kvällen hittar Stella mig drömmandes i köket. Som hypnotiserad, stirrar jag bort mot den gapande svarta köksfönsterrutan.”Tänker du på julpynt nu eller?? säger Stella”. “Öööö jaa!! svarar jag”. “Haha hur visste du det?” Så sjukt att hon kunde se det bara av min dimmiga blick!

Nu var jag ju bara tvungen att sätta ihop lite bilder. Så jag kunde få ur mig alla dessa julaftonsfantasier… För vilka dekorationer önskar jag mig i år? Och vad ska vi äta för något gott!! Vi firar med en kompisfamlj, så vi kan skapa helt nya traditioner tänker jag nu! Smaker och dofter från apelsiner och saffran. Och så kilovis av skaldjur!! Vad kan det bli för någon slags av meny? A landscape of possibilitys helt enkelt.

Sådär, välkommen in till mina drömmar. Jul med mig, Frida Billegren!! Kan det bli en framtida karriär det kanske? Okej, nu får jag ta fötterna ned på jorden igen. Känns som att det konceptet är väl så mycket taget, minst sagt…

 

A Christmas fantasy

Vad säger ni om detta lilla kollage. Bilder stulna från Pinterest. 70-tals-julen möter Medelhavet. Im in love!! Måste hitta sådana klassiska röda träljusstakar känner jag genast. Och börja lägga apelsinskivorna på tork. Inte en minut att förgås!!

A Christmas fantasy

En lite mer clean look med fokus på grönt. Marmor, stengods och svarvade hemslöjdsstakar där uppe på spishyllan. Och så massor av gröna barr. Hur många kransar kan man ha egentligen?? En jättestor bakom soffan… det vill jag helt klart ha!

Jobbigt det kommer bli att fixa allt detta här, med mina stackars eksem-händer. Well, well det var ju bara det.

November kick off

3 weeks ago

Så har november månad startat! För er som missat.

Och jag vill bara njuta av allt det vackra innan slasket slår till. Färgerna, ljuset och de krispiga löven i sina högar. För här händer verkligen inte mycket, förutom att jag bytt ut mina barnvagns promenaderna mot att kratta löv var dag. Alltså inte så värst intressant egentligen… så nu slutar ni säkerligen att läsa detta inlägg. Jag fattar, ingen fara! Men ni kan ju skrolla ner och titta på bilderna i alla fall, för de är faktiskt ganska fina!

Saken är den att jag inte är på topp. Som jag skrev innan så är jag bara så fasligt trött. Jag är så trött så det känns som att ögonen bokstavligt talat ska rinna ut ur ögonhålorna där i skallen. Och on top of that har jag fått något slags utslag runt om ögon och mun. En reaktion på att kroppen är i obalans, I guess!

Såhär mår jag nog alltid när barnen närmar sig ett och ett halvt och man inte fått sova. Och sedan glömmer jag alltihop! Snart kommer jag inte minnas någonting av detta. Eller hur, visst är det verkligen så.

November kick off

Bergsknallen och allmänningen vid sidan av vårt hus. Färgskalan helt i min smak!

November kick off

Och de fallna löven vid entrétrappan, precis innan jag krattade bort dem. Så vackert när de precis blåst dit. Just innan de förvandlas till blöt geggig moss. 

November kick off
November kick off

Baby Bill som väcker mig säkerligen 5-6 gånger per natt… Fortfarande!! Kan ni förstå.

Min senaste taktik är att inte plocka upp honom. Han får stå där och skrika i sin säng, och tillslut ger han upp och somnar om. Alltså jag visar honom tydligt att jag finns där, går upp var femte minut och klappar på honom. Och säger lugnt och sansat att nu är det natt och alla ska sova.

Tänkte om ni kanske oroade er över att han ska känna sig övergiven eller så! Eller såklart, nog bara jag som oroar mig över det… att han skulle känna sig övergiven på något sätt. Men ni kan säkert förstå hur det måste skära i mammahjärtat var natt, när han står där och gastar. En sorgsen ton av uppgivet skrik. Vill bara gråta när jag tänker på det…

Men sedan vaknar vi på morgonen och allt är som vanligt. Han är glad och trall, och verkar inte känslomässigt skadad alls!

November kick off

Gömmer mina svullna eksem-ögon bakom håret. Så deppigt när man ska behöva ha det såhär. Någon annan som också får problem med huden i ansiktet på hösten? Tipsa mig gärna med någon trevlig kräm eller så. Får för mig att detta är återkommande just när hösten slår in. Hoppas det försvinner tills dess jag ska börja på mitt nya jobb, för då vill man såklart vara sitt bästa jag!

November kick off

Stella kan du ta en bild på mig som jag kan ha på bloggen? Snälla Stella! Mitt bästa försök att försöka se härlig ut. På baksidan av huset, den varmaste dagen i början på november. 

November kick off

"November har startat! Och jag vill bara njuta av allt det vackra innan slasket slår till. Färgerna, ljuset och de krispiga löven i sina högar."

November kick off

Nicole efter skolan. Håller mig sällskap uppe i äppelträdet medans jag krattar löv!

November kick off
November kick off

Nicole! Min vackra Nicole. Och nu blir jag blödig igen… En trött mamma som inte ens kan titta på bilder på sina egna barn, utan att börja gråta. Men visst är hon fin! Så, nu gråter jag igen. haha… 

November kick off

Hela denna vecka har Stella, Jonas och Bill varit hemma förkylda. Men Stella då helt marginellt. Alltså knappt sjuk alls! Hade det varit som vanligt hade hon helt klart fått gå till skolan ändå. 

November kick off

En familj i karantän. 

November kick off

Kan väl visa min uppdaterade hemma-mys-look då också! De nya mysbyxorna som jag nu drar runt i. Eller låt oss kalla det loungewear! Bruna eller mörklila!? Jag bestämmer mig för att de är bruna, för det var det jag ville ha. Dock står det lila på beskrivningen. Köpte dessa från H&M premium qualitys. Love them!

November kick off

Stella gör lite läxor under protest och jag försöker få till detta osammanhängande blogginlägg! Inlägget om allt och ingenting…

November kick off

Eftersom detta inlägg helt saknar tema och aldrig verkar vilja ta slut. Kan jag väl lika gärna visa lite bilder ner ifrån vår helt autentiska gillestuga. Eftersom jag nu lyckats städa upp där lite fint! Oftast orkar jag inte ned hit på min dagliga två timmars städrunda… och oftast har ett gäng barn suttit här nere med sina kladdiga flingor och mjölkskålar… ja, ni fattar!

November kick off

Soffan i sammet som vi fick av det äldre paret när vi köpte huset. Och konst på väggen av Nicole, samt Bisou poster från TWWP! 

November kick off

Love the walls!

November kick off

Avslutningsvis, stunden precis innan novembersolen går ned och bort. Sakta försvinner den ned bakom grannens rabatt. 

November kick off
November kick off

A November sunset. Visst är det vackert! 

Så, då har detta inlägg faktiskt kommit till sitt slut. Tack till alla er som orkade läsa. Och glöm inte att tipsa mig om någon bra kräm för eksemögonen!! Mycket viktigt. För jag behöver verkligen er hjälp här nu. 

Puss och trevlig helg!

 

 

Thank god halloween is over

4 weeks ago

Vad är det som händer egentligen…. är det bara jag som är så här fasligt trött!?

Jag är så trött så det känns som jag ska somna var och varannan minut. Kan också lägga till ordet torr! Trött, torr och jäkligt glåmig. Det är jag just nu.

Något som är positivt är i alla fall att Halloween är över. Alltså, älskar ju också halloween… för att barnen blir så otroligt glada. Men den tjusningen när mamman får tillåtelsen att bara städa bort allt detta bös. Böset av spindelväv och insekter av plast. Den känslan är faktiskt helt obeskrivlig.

Eller är det städmani-galningen som talar nu igen?? Ja säkerligen är det så.

Thank god Halloween is over

Matchar Stellas dekor med mina nya ljus från Attackshop. Visst är de fina! Lyser upp med lite färg i höstmörkret. Fast jag kommer inte elda med dem. De får allt bo där uppe på spishyllan, endast som prydnad.  

Thank god Halloween is over

Det är måndag, och jag får lov att städa bort allt detta här. Jag cleansar ut Halloween, samt ett ganska intensivt höstlov. 

Thank god Halloween is over

Halloween Art by Nicole!

 

Bara måste få visa lite bilder från i lördags.

Stella bjöd in sina tre bästa vänner för ett litet intimt halloween party nere i vår gillestuga. Nicole fick också vara med på ett hörn. Kolla så gulliga dom är. Så otroligt peppade och glada, trots att de inte fick gå ut på något bus eller godis i kvarteret som de brukar.

Det blev smink-bonanza inne på stora toaletten. Och jag tog ett djupt andetag gällande allt fakeblod som skulle kladdas med… Sedan åt vi hamburgare, lekte lekar och såg på en någorlunda barnanpassat läskig film nere i TV rummet.

Så himla mysigt! Men som sagt, glad att det är över.

Thank god Halloween is over

I år skötte de smink och styling helt själva. Jag behövde inte göra någonting faktiskt. 

Thank god Halloween is over

Nicole körde på gotiska disco queen looken! Rätt skön kontrast till all silikonuppbyggda sår. Varför är dagens barn så besatta av läskigt köttiga sår?? Och diverse avhuggna halsar… Minns inte att jag var det som barn? 

"Men den tjusningen när mamman får tillåtelsen att bara städa bort allt detta bös. Böset av spindelväv och insekter av plast."

Thank god Halloween is over

Traditionsenlig fotografering på trappan.

Thank god Halloween is over

Alltså kolla in det här! Förstår ni vad jag menar nu. Vad är grejen med dessa köttiga sår?!

Thank god Halloween is over

Så! Då var Halloween över.

Och Thank god för det.

Vintage blazer edition

1 month ago

Om ni undrar varför jag plötsligt lagt till kategorien “fashion” till repertoaren. Mellan de sedvanliga inläggen gällande familj, hus och hem. Det är ju för att jag ska strax ska ta av mig hemma-mamma-uniformen, och bege mig ut i verkligheten. Alldeles strax ska jag börja jobba igen!

Och jag har ett nytt spännande jobb dessutom. Längtar tills jag kan berätta vad det är! Än så länge lite hemligt.

Vintage blazer edition

Lovade ju att jag skulle visa er om jag hittade den där perfekta vintage power blazern, med de där breda axlarna a lá 1980… Kolla in, här är den! Okej inte jättebreda axlar men ändå. Så pass breda att lilla jag klarar av att bära upp dem tänker jag.

Faktiskt en av mina bloggläsare som tipsade mig. Tack till Andrea som driver instagramkontot honey.secondhand.sthlm. Jag bara älskar min ny/gamla kavaj.

Vintage blazer edition

Look at this pinstriped beauty! Perfekt till alla viktiga möten inne i stan. Eller över zoom eller vad det nu heter… för nu måste även jag lära mig jobba på distans.  Lite orolig över hur det ska gå faktiskt…

Vintage blazer edition

Voila! Ett fullblod. En working woman men tre barn där hemma, ändå ganska coolt! Försöker boosta mig själv här nu som ni hör.

Vintage blazer edition

Så till vintage blazer no.2!

Denna rutiga Escada kavaj har länge hängt i garderoben. Ett arvegods från en gammal vän till familjen. Lämnade i samma veva som hela denna kavajaffären in denna till skräddaren, och tog in axlarna en aning. För dessa axlar var lite väl authentic 1980´s. Ni bara måste lita på mina ord!

Vintage blazer edition

Fortfarande ganska breda axlar ändå!

Vintage blazer edition

Details, details… hello details.

Vintage blazer edition

Varm och stilig, på en och samma gång. Och den bedriften att jag Ej gick och köpte en helt ny kavaj. Visst var jag duktig!

Är det okej att köpa de där sprillans nya skorna från Arket då istället?? Tänker att det blir plus minus noll då kanske… eller försöker jag lura mig själv nu igen. Fan!

Wall of art x attack shop

1 month ago

Ibland händer det att jag blir bjuden till något trevligt event!

Wall of Art bjöd in några få för att berätta om sitt nya samarbete med online vintage butiken Attack shop. Tillsammans har de skapat en kollektion av handmålade och helt unika tallrikar och vaser. Och jag blev helt såld!! Tycker allt var helt otroligt fint och inspirerande. Speciellt de handmålade små faten att hänga på väggen.

Kollektionen släpps på söndag och jag kommer helt klart försöka få tag på några. Skulle vara så fint med tre av dem i grupp, på väggen i mitt kök! Och en vas, det vill jag ju också såklart ha… ögon stora som tefat!!

Wall of Art X Attack shop

Så otroligt härligt att få träffa och lyssna på kreativa människor. Som vågar och gör det de brinner för! Amen för det. 

Wall of Art X Attack shop

Bill var med, och lyssnar intensivt.

Wall of Art X Attack shop
Wall of Art X Attack shop

Och så de här ljusen från Attack shop!! Helt ny kollektion av ljus och vintage items släpptes nämligen idag. Idag klockan 12, för att vara exakt! Och jag beställde precis hem några av dem. Visar när de har anlänt.

Wall of Art X Attack shop

Tallrikarna på väggen! Vilka ska man välja?? Hoppas de inte är för dyra bara, då kommer inte den här fattiga mamman ha råd… 

Wall of Art X Attack shop

Den här väggfärgen blev jag också så otroligt inspirerad av. Någon typ av Dusty gul. Nu vill jag hem och måla om hela vårat hus haha… behövdes inte mycket för att inspirera mig, uppenbarligen!

Wall of Art X Attack shop

Hello! Here we are. Tvingade min date att ta en bild på mig. Mitt största problem in life, hur ska jag lyckas få till bilder på mig själv??? 

Wall of Art X Attack shop

Wall of Art med sina posters gjorda av några få utvalda, upcoming artists. Ni kan läsa mer om dem på sighten. 

Wall of Art X Attack shop

Det var det mina sötnosar. Hej då och hoppas ni får en härlig helg!

The season finally

1 month ago

I helgen bar vi in det sista från trädgården.

Perennerna i krukor för vinterförvaring, och dynor och alla textilier från altanen. Och så avvecklingen av de sista sommarblommorna, och tomatplantorna inifrån i väggskåpet. Sådär, nu är vi helt och fullt redo. Nu kan vintern få komma! Eller förresten vi måste kratta upp löven också… det får bli nästa helgs projekt då helt enkelt.

Någon som undrar om det finns utrymme för någon annan hobby än trädgård när man är villaägare?? Ja, ni kanske kan gissa er fram till det svaret.

Alltså missförstå mig inte, jag tycker faktist om att pyssla runt här på tomten. Men jag var nog inte helt förberedd på hur mycket tid ett hus faktiskt kräver, då när vi flyttar in för snart fem år sedan.

The season finally

Sparar en mysig plats under pergolan för kaffekoppen i vintersolen.

The season finally

Frisörtid bokad. Torrt och gult hår efter sommarsäsongen. Ska bli så skönt att få fixa till detta barr. Samt min egenklippta lugg som uppenbart inte blev så lyckad…

The season finally

Nytt och fräscht i krukorna! det blev väl tjusigt ändå.  

The season finally

Och tömt i tomatskåpet längs väggen. Överallt nu helt redo för vintern. 

The season finally
The season finally

Mini-lekstugan under äppelträdet. Köpte denna till Nicole när hon fyllde tre ungefär, redan då fick hon ducka för att ens komma in genom dörren. Insåg ganska snabbt att jag nog gjort ett felköp. Men för Bill är nu i alla fall det lilla huset helt perfekt i storlek! Vi kan väl låtsas att det var menat då eller… Jag vill ju alltid tro det i alla fall, att allt har en mening på något sätt. 

The season finally

Dreamy Höstaster!

"Någon som undrar om det finns utrymme för någon annan hobby än trädgård när man är villaägare? Ja, ni kanske kan gissa er fram till det svaret."

The season finally

Det bästa med en gammal naturtomt. Älskar den stora stenen full av vacker mossa.

The season finally

Och denna fetbladiga växt, ett minne från min egna barndom i norr. Kommer inte ihåg vad just denna växten heter nu. Kanske någon som vet?? Busken bredvid är i alla fall en gammal Rhododendron. Men mörkröda blommor i juni. Så otroligt fin!

 

 

 

A housewife confession

2 months ago

A housewife confession

Hur mycket tid lägger ni på städning egentligen? Jag skulle gissa att jag snittar på två timmar om dagen ungefär. Tvätt av kläder då ej inräknat. Alltså bara det vardagliga plocket. Är det galet mycket!? Vill tillägga att vi även har städerska var annan vecka.

Ibland får jag frågan. Är det alltid sådär städat hemma hos dig, så som det ser ut på bilderna? Och jag mörkar och säger att det är stökigt runtomkring. Att jag bara plockar undan för bilden. För jag vill inte erkänna hur mycket tid jag faktiskt lägger på just det, att städa. För alla fattar ju hur snabbt ett hem med stor familj förfaller. Eller så är det vi som totalt misslyckats att uppfostra våra barn till att plocka undan efter sig!! Vad vet jag…  Och så till den lilla detaljen som stör mig allra mest. Den detaljen att det garanterat mest är vi kvinnor som håller på så här. Tror inte så många män ligger och funderar över städning en fredagseftermiddag, såhär som jag uppenbart gör. Blir så otroligt irriterad när jag tänker på det. Både på mig själv samt alla dessa männen i världen…

Tankar man kan ha medans bebisen sover sin dagslur. Tänker också hur det ska bli nu när jag snart börjar jobba igen. Då finns inte två timmar om dagen för städnings-plock längre. Inser att jag  kommer behöva lära mig att leva med stöket. Gör jag inte det, kommer jag helt klart bli gaaalen!

Well… Men nu längtar jag ändå tills stökiga familjen kommer hem, och vi får kickstarta detta fredagsmyset. Ikväll blir det tacos, bubbel och så Idol på gammel TV:n. Gu så mysigt!

Trevlig fredag.

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com