The Way We Play

Frida Billegren


Size up the wardrobe

1 week ago

Dags att uppgradera baby garderoben! Bill har nu hunnit bli 3 månader gammal och den första mini-garderoben har fått sollas bort. Väljer varsamt ut de finaste plaggen att ge till min väninna. Hon har nämligen Bills kompis i magen. Och den lille kompis-killen kommer om bara några få månader nu. Så perfekt för dem att ärva från oss!! Det gillar man ju “conscious thinking” inte sant!

Så nu går Bill alltså helhjärtat in på storlek 68… Och jag vet ju hur känslomässigt det kommer att kännas, sedan när det gått en tid.  När man hittar de där mini plaggen och minns tillbaka. Just nu känns ju storlek 68 stort, men strax så vet jag ju vad jag kommer tycka. Att den storleken är pytte pytte liten. Jag är alltså redan sentimental över den tiden jag precis just nu befinner mig i. Bills spädbarnstid! Tittar på honom och får panik. Snart är denna stund förbi…

Size up the wardrobe

Jag är som besatt av bruna och beiga toner för tillfället. Allt baby grejs jag köper är i beige, sand, brun, senap, cream… ja ni fattar. Är inte ensam, jag vet!

Size up the wardrobe

Här får ni en liten lägg-bild. Ett urplock ur Bills garderob. Nu i storlek 68. Allt i en skala av beige och brun… så klart! 

Size up the wardrobe

Body från Mini Rodini inköpt 2010 när Stella låg i magen. Väl använt både av Stella och Nicole. Samt har varit runt några vänder hos kompisars barn. Älskar att låna ut!

Size up the wardrobe

Snart är det även dags att byta ut sängen. Gå över till spjälsäng. Bill har hitintills sovit i en rottingkorg, vintage köpt på Refurn. Klädde om den med rostbrunt tyg. Över sängen har jag en drömfångare från Helene Kask. 

Size up the wardrobe

Här kommer en lite tydligare bild på drömfångaren. Älskar Helene Kasks design och spirituella image. 

Om ni vill se mer av av hennes grejer kan ni kolla upp på Instagram eller helenekask.com!

Frida Billegren

Jobbar som modedesigner. Bor i södra Stockholm med min man Jonas och våra barn Stella, Nicole och nyfödde lillebror Bill. Skriver om livet i 70-tals villan med familjen, och allt vad det innebär. Häng med på min resa under min tredje och mest troligt sista mammaledighet!

Instagram: frida_billegren