Mors Dag´s Give Away

Style

Mors Dag´s Give Away

Mors Dag är snart här! Vi firar det med en utlottning av detta fantastiska armband från Sophie by Sophie. Maila en kort motivering om varför du eller någon du vill ge det till ska bli vinnare senast den 25e maj till twwp@thewayweplay.se.  Lycka till och Glad Mors dag!   Tävlingen är avslutad!

Published February 16, 2018

Ylva · 4 years ago
Jag skulle vilja ge detta till min mamma på mors dag. Jag är 23 år och de senaste åren har jag kommit till insikt med det som "de vuxna" tidigare har pratat om: då man bara känner att "mamma, du hade rätt om allt". Detta, plus att jag nu är tillräckligt gammal för att kunna säga det och samtidigt ibland få gråta i hennes knä. Snälla låt mig ge henne armbandet och skriva en lapp med just det budskapet.

Helena i Uppsala · 4 years ago
Armbandet vill jag ge mamma 90 i fredags, som är långt inne i dimmorna. Det hon inte ser framför sig existerar inte. Det är här och nu som gäller. De stunder hon inte har mig och min bror där får fyllas med annat så gott det går: färgglada kläder, lackade naglar, söta smycken, god mat i matsalen tillsammans med de andra tanterna.

Helena · 4 years ago
Hej! Vem vann?