BING KIDS

Style

BING KIDS

Anine Bing utökar det egna modevarumärket och lanserar barnkollektionen BING KIDS. Äntligen säger vi och ställde 7 snabba till Anine!

Grattis till Bing Kids Anine, det ser fantastiskt ut! Hur länge har du velat göra en barnkollektion och hur har resan hit sett ut?

– Ända sedan vi lanserade ANINE BING har jag tänkt på att jag en dag vill lägga till en barnkollektion som följer samma estetik som ANINE BING. Rockig men samtidigt avslappnad. I slutet av förra året bestämde vi oss för att nu var det dags och jag och mitt designteam satte igång med skisser. Nu 4 månader senare lanserar vi och det har varit en intensiv men superkul process.

Vad betyder kollektionen för dig?

– Otroligt mycket. Framförallt är det kul att se visionen komma till liv och skapa något nytt men som samtidigt passar in under modervarumärket. Sedan är det såklart häftigt att se mina barn i miniversioner av mina favoritplagg.

BING KIDS
BING KIDS

Vad är ditt framgångsrecept tror du själv?

– Hårt arbete och en envishet som aldrig ger vika. I botten ligger såklart en passion för varumärket och våra produkter. Men framförallt mycket arbete och en tydlig vision.

Din största inspirationskälla?

– Loppmarknader, filmer, tidningar, musik. Sedan älskar jag att resa och se hur andra kvinnor klär sig runt om i världen. Inget slår det!

Hur ser framtiden ut för BING KIDS?

– Ljus hoppas jag haha. Vi har tydliga  mål med vad vi ska åstadkomma och vi har en utstakad roadmap för resten av året. Vi börjar med att lansera det online men hoppas snart på att rulla ut det i våra butiker runt om i världen.

BING KIDS

Företagets filosofi?

– Att skapa kläder för den moderna kvinnan som har många bollar i luften och som vill känna sig som sig själv oavsett om man sitter i ett viktigt styrelsemöte, hämtar barnen på förskolan eller är ute med sina vänner.

Och sist vad tycker Benjamin och Bianca om plaggen?

– Som tur är tycker de väldigt mycket om kollektionen haha. Läderjackan är Biancas favorit och Benjamin älskar t-shirtarna! So far so good haha.

BING KIDS
Published May 1, 2018