Amelia Widell

Small talk

Amelia Widell

Amelia Widell bor på Södermalm i Stockholm med sin pojkvän Wael, dotter Luca 7 år och bebis i magen. Amelia är grundare av  inredningsföretaget MeliMeli som skapar magiska soffor, sittpuffar & sängkläder. Tack Amelia för att vi fick hälsa på!  

Amelia Widell

Denimjacka, I Dig Denim

Grattis till bebisen i magen, hur är det att vara gravid andra gången?

Så himla mycket bättre än första gången! Förutom konstant illamående de första 15 veckorna så har jag mått jättebra och känt mig lugn och lycklig till skillnad från första graviditeten då jag kände mig väldigt orolig och ledsen ofta. Det är så skönt att man andra gången vet vad som väntar och har lite mer koll på situationen. Har dessutom kunnat träna hela graviditeten vilket gör att jag fortfarande känner mig stark och pigg i kroppen! Börjar dock bli lite svårt att knyta skorna nu..

Amelia Widell
Amelia Widell

Klänning, Baum Und Pfrdgarten.

inredningstips.

Strunta i trenderna och hitta ditt eget ID så att du slipper känna att din inredning blir daterad och måste bytas ut! Eftersom det tar tid att inreda tycker jag att det kan vara bra att ha en färgpalett att luta sig mot så att man ändå håller en röd tråd i hemmet oavsett om man köper något nytt lite längre fram.

Skönhetstips.

Peter Thomas Roth!! Älskar alla deras produkter och dom har verkligen räddat min hy under graviditeten. Deras exfoliating pads är min favorit om jag måste välja en!

Amelia Widell
Amelia Widell

Klänning, Lindex.

Vad säger Luca om att bli storasyster?

Hon är superglad! Hon har önskat sig ett syskon sen hon var två år och tar alltid hand om alla barn i sin närhet så jag kan inte tänka mig en bättre storasyster! Just nu pysslar hon för fullt och bygger olika saker som bebisen ska leka med sen. Blir så blödig när jag tänker på dom två tillsammans.

Hur träffades du och din kille?

Vi har flera kompisar som försökte para ihop oss. Dock så sågs vi inte då men krockade med varandra på gatan några månader senare 2 dagar i rad och sen dess har vi varit med varandra.

Amelia Widell

Hur känner du inför din förlossning? Hur förbereder du dig?

Jag är superpeppad! Hade en väldigt bra förlossning med Luca och ser verkligen fram emot att göra om det. Jag är så imponerad av kroppen och vad den är kapabel till! Jag läser väldigt mycket om förlossningar och har totalt snöat in på ”dyktekniken” som jag hoppas kunna anamma när det är dags.

Dina bästa & sämsta egenskaper.

hmmm, jag är väldigt bestämd vilket i vissa lägen är bra och i andra inte lika bra : ) Har lite svårt att dölja min reaktion ibland vilket kanske inte heller alltid är att föredra. Pedant i hemmet men det resulterar ju i att det ofta är fint och städat hemma hos oss. Hehe, Luca blir helt livrädd om hon råkar spilla. Är oftast glad och har ett lugn som brukar smitta av sig på andra. Skrattar mycket!

Amelia Widell
Amelia Widell

Vad loopar i huvudet just nu?

Är verkligen i ”längtans tider” nu. Drömmer konstant om att jag föder och längtar som bara den på att äntligen få se vad det är för liten person som bakas i mig.

Dina 5 bästa södertips.

Café Nizza
Pascal
Grönsaksaffären på Nytorgsgatan
Tjoget
Christoffers Blommor

Amelia Widell

Klänning, Baum Und Pfrdgarten.

Published April 9, 2019