December och bad

2 years ago

Det finns ingenting som är så mörkt som nu, innan det kommer snö. Klimatet på den här delen av jordklotet prövar verkligen människans förstånd och sans. Det mesta jag kan tänka på är att varva ner. Och ta ett varmt bad.

December och bad

Bild från första advent, när det var kallt och lite snö. Vi har ännu inte stabiliserat bryggan så vinterbadet får vänta.

Och apropå bad. Badrum är väl det härligaste rummen. Min sinnebild för ett skönt badrum är de japanska baden. I vårt badrum har vi lagt slipad kalksten (från Östersjösten). Den stenen ger både ett djup och en värme och en förankring till jorden.

December och bad
December och bad

Lindanäs från Östersjösten.

Alex · 2 years ago
Det lilla man fått sett från ditt hus ser magiskt ut! Jag vill gärna se meeeer :)

Pernilla Noren · 2 years ago
Roligt! Då ska jag lägga upp fler bilder :)

Josefin · 2 years ago
Jag röstar på kööööök!!

Pernilla Noren · 2 years ago
Kök snart klart så det kan jag göra ett inlägg om :D roligt!

Ellen · 2 years ago
Åh ja, mer husbilder! Ser så fint ut.

Pernilla Noren · 2 years ago
Vad roligt att ni vill se :) Tack!

Susanne · 2 years ago
Otroligt fint