The Way We Play

Storasystern léo

1 year ago
Storasystern Léo

Tack för förslag på namn! Jag har ett som jag finurlade på som även var med i förslagen. Jag vill verkligen ha det namnet men pappan ska ju vara med på det också. Tyvärr mår jag fortfarande dåligt. Många dagar som spenderas i sängen med vidrigt illamående. Får nog vara beredd på att det kommer vara så till och från tills bebisen kommer.

Min stora lilla skrutt är väldigt exalterad över att få ett litet syskon. Även om vi gärna hade velat ha barn tidigare så finns det ju verkligen en tjusning med att Léonie är 6 år när lillen kommer. Det är så roligt att hon är så stor så att vi kan prata om graviditeten och hur det kommer att bli och kännas sedan. Jag är så kär i min dotter. Léonie är verkligen en fantastisk flicka med en underbar personlighet. Kan inte förstå att jag fick en sådan fantastisk tjej. Om det är något jag är stolt över i livet så är det att jag/vi har uppfostrat den här otroliga lilla tjejen med skinn på näsan och varmt hjärta. Är svårt att förstå att man ska kunna älska ett till barn lika mycket. Men hjärtat växer antar jag. Jag ser fram emot att få älska en till liten människa. Hur jobbigt det än är att vara gravid just nu så är jag så tacksam och kan inte vänta på att få träffa den lilla killen som är därinne.

2 Replies to “Storasystern Léo”

  1. jag tänker också på det, hur otroligt magiskt det är att vi skapade vår dotter. och inte bara hon, utan HON. Hennes in- och utsida, hennes glädje och personlighet. Storsta stoltheten i livet.

  2. Selena says:

    Min son va 5 skulle fylla 6 de året som vår dotter föddes. Kände också iblrjan att de är ganska stor åldersskillnad men så glad för de nu. Blir inte så stor stress som när våda barnen är små. Han förstår när man ska iväg o amma o natta o inte att man har ny född plus en 2 åring o våda skriker och gråter. Han kan hjälpa till o ibland öppna ens ögon. Som när man är trött. Bebisen gråter och man är stressad/irriterad så kan han säga. Men mamma. Ta se lugnt. Hon kanske bara har ont eller vill äta tutten. Därför hon gråter. Och även om man vet se så hjälper de när en 6 åring säger de så självklar. Blev lite långt men ville bara säga att de kommer bli så bra o mindre stressigt med ‘6 års skillnad på barnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nathalie Åkerlund

Info