Några dagar i kapellet

3 weeks ago

Några dagar i kapellet

Herregud hörreni. Jag har mått så himla dåligt… så fruktansvärt läskigt. Jag blev utbränd över en natt. Har aldrig förstått vad utmattning är och trott att det innebär att man är trött bara och orkelös.. Ack så fel jag hade. Min kropp har visat mig signaler under så lång tid som jag ignorerat och tillslut sa allt stopp. Som tur är lyckades jag ta tag i det hela i god tid och mår redan mkt mkt bättre.. Men att skriva den här texten nu är jobbigt. Så jag ska fatta mig kort. Vi har varit på landet och är fortfarande kvar. Såhär såg våra tre dagar ut på vårt favoritkapell i alla fall.

Några dagar i kapellet
Några dagar i kapellet
Några dagar i kapellet
Några dagar i kapellet

Ta hand om er. Jag får se om jag kommer fortsätta att blogga eller inte för just nu handlar allt om återhämtning, vila och att göra saker jag mår bra av. INTE stressa.. ska fundera i några dagar men finns ju på instagram @karlssonnatalie <3 Tack till er som kommenterat och kommit med tips. Allt är så tacksamt!! Jag repar mig väldigt fort men jag har lärt mig något under dessa veckor.. Att andas, leva i nuet, inte drömma för mkt, inte stressa för mkt, göra en sak i taget, slänga mobilen åt helskotta och njuta av min fantastiska familj.

Amanda · 3 weeks ago
Ta din tid!! Du kan alltid komma tillbaka om några veckor/månader! :) Stor kram!

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com