Söndag

1 month ago

Söndag

HEEJ! Hoppas ni mår bra? Full fart här. Hade världens mysigaste helg ute i höstsolen. Jag fullkomligt älskar hösten alltså.. Tror till och med jag gillar hösten mer än sommaren? I alla fall en krispig dag när solen skiner. I söndags åkte vi ut till Lidingö och hälsade på Karin, David och Frank.

Söndag

De bjöd på grillkorv. Myset! Finns ju inget bättre än korv i kylan haha..

Söndag

Tog en långpromenad runt sjön där. 100 procent mysig dag!!

Nu nattar Robin Elle som han gör varje kväll och jag satte mig precis i soffan och ska NJUTA sönder. Eller först ska jag jobba undan några mejl men sen så.. Har insett att jag är sämst i världen på att ta det lugnt. Är verkligen igång från att jag vaknar tills jag går och lägger mig.. Ute med Elle flera timmar om dagen, städar, jobbar, tvättar, handlar, jobbar mer, lagar middag.. Och på det så sover jag med ca 10 uppvak varje kväll sedan lång tid tillbaka. Måste varva ner några varv nu innan min kropp säger ifrån på riktigt.

Har haft lite konstiga/läskiga symtom som kommit och gått under helgen. Yrsel, huvudvärk, hjärtklappning och HELT slut.. Tänkte först att jag fått B12-brist igen eftersom jag inte tagit en spruta på länge (säkert därför också) men så googlade jag ännu mer.. Vilket man ju inte ska.. och insåg ju att jag typ är utmattad??? Jäkla skit! Alla runt om mig har sagt att jag måste lugna ner mig för snart säger kroppen ifrån och jag tror typ att den har gjort det nu. PS jag är hypokondrisk deluxe så ni behöver inte kommentera något om sjukdomar någonsin ok!!! <3

A · 1 month ago
Hej, sorry men måste bara inflika att det kan vara sköldkörteln, hypertereos är vanligt efter man fått barn. Hade nämligen samma symtom. Krya!

Natalie Karlsson · 1 month ago
Åh testade det för ett tag sedan och det var inte det... men nästan säker på att jag fått extremt lågt blodtryck pga slutat med p-piller (Och har väldigt lågt utan dom.) Det i kombination med b12 brist! Men ska till läkaren imorgon så vi får se

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com