Hur mår ni?

5 months ago

Hur mår ni?

Alltså skäms över min kassa uppdatering. Det är nästan så jag vill lägga ner bloggen helt, ta bort den för att jag får ångest över att jag inte uppdaterar den. Skit också! Men vet ni, i november börjar Elle på förskolan så då har jag lite mer tid igen. Längtar faktiskt tills dess.. Har inte alls ångest så som alla verkar ha? Är så himla glad för hennes skull som ska få lite mer stimulans än hemma med mig. Hon vill verkligen ut och busa med andra barn så vi hänger i lekparken 3h om dagen (utan överdrift).. Sen kommer jag få mer tid till att jobba vilket jag VERKLIGEN behöver. Win-win!

Nåväl.. Det var allt för mig för nu börjar hon skrika haha. Hörs SNART! Lovar.  Ni kan väl skriva något i kommentarsfältet så länge så jag längtar tillbaka? Fråga något, kom med inläggsförslag etc 😀

Rebecka · 5 months ago
Lägg inte ner bloggen, jag älskar den!! Gör inget om det är sällan! Så härligt med förskola med förskola för Elle också. Vår 14-månaders började precis och hon älskar det! Känns så rätt. Win win för alla som du säger :)

Maria · 5 months ago
Sluta inte med bloggen! Du är så inspirerande, älskar dina outfitsbilder. Spännande och kul med förskola, en helt ny värld :)

anjass89@gmail.com · 5 months ago
Kan du försörja dig på le scarf eller jobbar du med något annat också?

Lotta · 5 months ago
Nej, du får inte sluta! Du får inte tänka att du måste leverera värsta Pulitzer-romanen, jag är så nöjd med att se, "oj, vad snygg den skjortan var", "åh, vad söt bebisen var där", "jasså, de har varit och ätit där, vad gott det ser ut", "vilken snygg lampa det var". Det är så kul med bara en liten glimt på vad du har gjort, köpt eller lagat. Du nämnde för ett tag sedan att ni skulle betsa om köksskivan i köket, det tittar jag gärna lite närmare på, då jag själv funderar på att göra det. Dagens outfit, vad gillar du för inredningsstil, hur tänker du kring husbygget, vad har du för drömmar med ditt företag, lite småglimtar ur vardagen.

Sara S · 5 months ago
åh älskar din blogg! lägg inte ner den! så kul att få läsa om er vardag, keep going! :)

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com