Elle 1 år

1 month ago

Elle 1 år

9 augusti fyllde Elle 1 år. Vi hade samlat släkt och vänner för att fira den här otroligt stora dag som den trots allt är. Första födelsedagen i livet, första året som människa. Helt otroligt! Och första året som föräldrar. Ett år sedan jag låg på förlossningen. Herregud vad tiden går både snabbt och långsamt? På ett sätt känns det som 5 år sedan, på ett annat sätt som igår. Jag kan säga att jag fullkomligt älskar den här åldern något så extremt! Jag är nog mer av en “äldre barn”-mamma än en bebismamma. Det blir bara roligare och roligare ju äldre hon blir tycker jag.. Och just precis nu är hon så sockersöt hela tiden (typ) att man knistrar sönder tänderna. Jag förstår faktiskt inte vad livet var innan den här lilla människan. Jag älskar henne så mycket att jag sprängs. Jag kan sitta och titta på henne när hon leker och bara förundras över vilken stark personlighet hon har och hur begåvad hon redan är. För att inte tala om vilken snäll och fin person hon under dessa månader i livet vuxit till sig och blivit.

Elle, tack för att jag fått äran att finnas i ditt liv och att få vara din mamma. Det är min bästa present och jag älskar dig mer än allt på jorden.

Nåväl, låt oss ta en titt på dagen!

Elle 1 år

Vi väckte henne med ballonger, presenter, sång och en glass med ett ljus i. Ville ge henne något annat än frukosten hon äter varje dag så det blev glass pga 30 grader ute. Haha!

Elle 1 år

Vid lunchtid började gästerna komma. Se på hennes tårta, VAD HÄNDER!

Elle 1 år

Dunderfin present!

Elle 1 år

Min mamma och min dotter. Så sött att man smälter

Elle 1 år

Och världens bästa pappa så klart <3

Elle 1 år

Fick visst inte med så många bilder i detta inlägg. Ska försöka lägga upp ett till från kalaset inom kort om det känns roligt!

Nu blir det film i sängen <3 Puss och trevlig helg på er

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com