Västkusten, jag älskar dig!

7 months ago

Västkusten, jag älskar dig!

Alltså vart ska jag ens börja? Vi har varit på västkusten/Bohuslän i en vecka nu och jag är fylld av lycka och sorg som efter varje sommar där. Jag är så himla dålig på att stanna upp och njuta till fullo i nuet. Det gör jag också men, samtidigt som jag sörjer att jag inte alltid får vara där. Förstår ni hur jag menar? Man älskar något så förbannat mycket att man blir sorgsen över att det är tillfälligt och alldeles för kort.

Västkusten, jag älskar dig!

Igår tog vi oss till smögen över dagen. Det är så satans vackert där. Enda minuset är att det är väldigt mycket människor och ännu fler turister hehe. Man hade velat ha det lite lugnare (iaf jag).

Västkusten, jag älskar dig!

Jag menar.. Finns det någon vackrare plats på jorden?

Västkusten, jag älskar dig!
Västkusten, jag älskar dig!

Nu sitter vi i bilen på väg till Emil och Amandas landställe igen. Ska också bli fantastiskt härligt! Sverige på sommaren är så makalöst vackert i princip vart man än är. Tack livet för att jag får vara med om allt detta!!

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com