Beach sarong

1 month ago

Beach sarong

Men hallå! Vi är nere i göteborg sedan några dagar tillbaka. stannar här till 7e sedan har vi hyrt stuga vid tjörn. hoppas verkligen det blir några grader varmare snart så man kan få lite sommarfeeling igen. 24 grader är typ perfekt för mig!

Vi har lanserat en (egentligen två men den sista släpper vi nästa vecka) saronger. Kul att ta varumärket ytterligare ett litet steg och jobba med andra material än 100 procent siden. Jag har saknat detta på marknaden. En svartgrå sarong som man även kan ligga och sola på om man vill.

Beach sarong
Beach sarong
Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com