Onsdag

2 months ago

Onsdag

Men såpass mysig dag! Otilia och Doris bor också i Bromma så det är helt perfekt. Vi köpte med oss god picknick (även om bilden inte visar så…. hehe) och satte oss nere vid Solviksbadet <3 Första gången man inte fick lägga sig som en strandad säl på en handduk i solen och jobba på brännan. Men det var supermysigt ändå, så klart.

Onsdag

GULLIGA! Jämngamla och kompisar sedan de föddes.

Onsdag

MEN smälter man inte? Igår blev hon 10 månader. Så sjukt stor? Helt otroligt förstår ingenting!!

Onsdag

Jag får som ni vet 0 sekunder över till annat än att ta hand om Elle just nu. SÅ när hon somnade idag sprang jag in och hämtade datorn för att svara på lite mejl. Tog 7 minuter sedan var hon vaken.. Så klart!

Sjukt att det är sommar nu.. Blir stressad! Vill göra ALLT och njuta till fullo. Vi är ute hela dagarna i alla fall och leker, promenerar, hänger i gräset, gungar. Så jäkla mysigt! Och om ett par veckor åker vi till västkusten.

Igår såg vi klart Kalifat förresten.. Herregud vilken bra serie. Fruktansvärd men sååå välgjord, och vilka skådisar? Wow!

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com