Lite inredning, frank och pasta

2 months ago

Lite inredning, frank och pasta

Men ursäkta mig! Har nog aldrig haft ett såhär långt blogguppehåll sedan jag började på TWWP. MEN det är mycket nu ska ni veta. Sitter i skrivande stund instängd i sovrummet och jobbar. Tidigare har jag lyckats få in lite jobbtimmar under dagarna när Elle sovit eller lekt för sig själv men det är i princip omöjligt just nu. Och jag har mer jobb än någonsin bara för det! Men ska inte klaga. Det går fint! Får bara avverka lite familjeliv och helgtimmar.

Ni har ju efterfrågat mer bilder från vårt hem och här är köket. Vi målade tillslut om i en ljusgråbeige-färg som jag älskar! Tycker det börjar bli så fint i köket nu. Det passar sig att vara lite lantligt men ljust. Nu har jag odlat massa örter sedan den här bilden togs så nu ser det lite lummigare ut.

Lite inredning, frank och pasta

Igår hade vi Karin, David och lilla Frank på lunch hos oss. Så mysigt! Jag älskar att man umgås mer på dagtid nu när man har barn. Passar oss så himla bra.

Lite inredning, frank och pasta

Men man går ju sönder av den här bilden. Min bästis son och min dotter tillsammans. Känns HELT overkligt! Så häftigt.. Livet alltså.

Lite inredning, frank och pasta

Jag bjöd på pomodoro så klart.. Kan man äta något annat nu för tiden? Tror inte det.

Nu ska jag jobba vidare sedan blir det skansen eller något. Puss

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com