Jo men man tackar för den

2 months ago

Jo men man tackar för den

Men alltså jaha. Vart ska jag ens börja? Vi hade plåtning med lescarf idag i Agent Bauers lokaler med bästa teamet! Josefine Gustafsson var modell, Julia Stridh stylade, Rikard Lilja plåtade och Alexandra Aronsson fixade hår och make. Blev så SATANS fint! Längtar ihjäl mig efter bilderna. Men ja hur som helst…

Jag har inte vågat köra bil på MÅNADER! Blev körrädd när jag var gravid och sitter aldrig bakom ratten längre utan bredvid. men så skulle jag hämta upp jossan idag för det regnade och hon bor väldigt nära, sedan skulle hon ta över och köra oss in till stan. Men! Det gick så sinnessjukt bra att köra så jag körde hela vägen. Alltså sorry för skryt men körde som om jag inte gjort något annat någonsin???? Nåväl. Vi kom fram typ 10 minuter sent och jag hittade så klart ingen parkering så jag valde att släppa av jossan och leta vidare.. Men då startade ju så klart inte bilen mer. Fick sitta där i nästan 3h och få hjälp av diverse gulliga människor men det hela resulterade tillslut i bärgning. Fortfarande ingen aning om vad som hände men KUL JUL på den! Midsommar imorgon och allt och vi är förmodligen fast hemma plötsligt?

Jo men man tackar för den

Plåtningen blev i alla fall succéartad som sagt. Ska dela med mig av allt sen!

Jo men man tackar för den

En kaosdag som slutade som en jäkla dröm! Puss

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com