Oinspirerad mamma

8 months ago

Oinspirerad mamma

Ny åkpåse från Elodie, hur fin?

Fasen känner mig riktigt oinspirerad just nu. Vet inte vad jag ska blogga om och kunde inte bry mig mindre om kläder och shopping. Vill fixa hemmet och laga massa god mat, samt fixa till min rygg som är HELT förstörd nu. Den blev det när jag liggammade fel (lutade mig mot armbågen när jag ammade, dagligen(!) flera gånger om dagen) så fått en rygg som är i kaos. Vi bokade förresten vår första familjeresa och åker till Grekland i april. DÖR vad jag längtar!!!!

Oinspirerad mamma

Här är mina älsklingar! Ja det var väl det jag hade att komma med idag. Haha! Hojta om ni har tips på vad ni vill läsa om :)))

R · 8 months ago
Svar på frågestunden, mer update kring Elle (har själv en liten så tycker det är kul), vardagslivet:)

Amanda · 8 months ago
Läser gärna mer om hur du vill boa och fixa hemma och om mat du vill laga

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com