Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Middagstips för helgen | January 31, 2020 | The Way We Play

Middagstips för helgen

3 years ago

Middagstips för helgen

Okej alltså den här pastarätten ÄR det godaste jag ätit. Och dessvärre har jag bara fått avnjuta den en gång! Bilden är tagen på Café Nizza på söder här i Stockholm. Ni måste gå dit!!Det är en surdegspasta med parmesansås, simple as that. Hur som helst så har jag aldrig orkat göra egen pasta, känns för meckigt och vi har ingen pastamaskin. Men imorse när jag kollade på nyhetsmorgon delade de med sig av ett ruskigt enkelt och gott pastarecept som påminde om det ovan!!

Middagstips för helgen

Nu är inte detta surdeg men tyckte det såg riktigt gott och härligt ut ändå! Charmigt att man inte behöver någon pastamaskin med. Så det tänkte vi äta till middag ikväll, receptet hittar ni här! Vi ska dock strunta i rotsellerin och köra utan. Ett litet middagstips!

Amanda · 3 years ago
Hur blev maten? blev sugen på att testa samma recept!!

Natalie Karlsson · 3 years ago
Lagade aldrig.. Blev tacos istället haha! Men tänkte göra i veckan. lägger upp bild då :D

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com