Förkyld bebis och vinter

7 months ago

Förkyld bebis och vinter

Hej! Hoppas ni mår bra! Satan vad kallt det har blivit nu. Mysigt tycker jag! Så länge solen skiner är det helt underbart. Igår var vi inne i stan en sväng och Elle hade på sig fleece från Polarn och pyret och ny gosig mössa från Åhlens.

Förkyld bebis och vinter

Vi mötte upp Otilia och Doris och käkade lunch på pom o flora. Hur gott?

Elle har varit förkyld i över en vecka men pigg i övrigt, bara täppt i näsan och snorig. Men så började hon tokskrika från ingenstans och matvägra så vi åkte förbi Robins jobb och försökte ge henne mat i lugn och ro men det funkade inte. Vi åkte hem och testade ALLT för att få henne på bra humör men hon bara gallskrek så vi ringde 1177. Hon brukar aldrig skrika utan att det går att trösta henne på ett eller annat sätt så vi blev så klart oroliga!! Dessutom pågick det så länge. 1177 bad oss åka in till barnakuten så vi packade snabbt ihop och drog dit! Som tur var så var det inget mer än en väldigt jobbig förkylning och halsont på den lilla gullnosen, stackarn alltså! Får så ont i hjärtat. De sköljde näsan på henne och hon blev glad nästan på direkten <3

Förkyld bebis och vinter

Idag mår hon bra och ligger och babblar på mattan. På lördag blir hon tre månader!!!! Åh herregud vad detta börjar gå snabbt nu.. börjar fatta det här med att “ta vara på tiden- snacket”

Saga · 7 months ago
GULLE

Rebecca · 7 months ago
Så söt, hoppas hon snart blir piggare. Uttalas hennes namn med e:t på slutet eller med ”internationellt” uttal? Varit nyfiken på det ett bra tag hehe! Kram!

Natalie Karlsson · 7 months ago
Hehe nej hon uttalas ELL :) alltså utan e på slutet

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com