The Way We Play

Ett besök hos sachajuan

3 months ago
Ett besök hos Sachajuan
Ett besök hos Sachajuan
Ett besök hos Sachajuan

Hej gullisar! Igår var jag på mitt efterlängtade besök hos Sachajuan på Sturegatan här i Stockholm. Har liksom inte hittat rätt frisörsalong ännu så testar mig fram. Jag gick till Rebecca som var duktig! Jag vill ju bli blond igen men att det ska kännas naturligt samt försöka hålla det åt det guldiga hållet och inte för askigt/kallt. Vi gjorde olika folieslingor, både på frihand och inte (om jag förstod det hela rätt) sedan la hon på ngn toning efteråt.

Jag blev nöjd men hade önskat att det blev ett ljusare slutresultat. Tänker dock att efter lite häng i solen kommer det bli perfekt. Bild på håret kommer lite senare! Nu ska jag packa och fixa mig inför GBGGGGGGGG <3 Äntligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com