Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
En fredag i stan | June 29, 2019 | The Way We Play

En fredag i stan

4 years ago

En fredag i stan

Igår åkte jag in till stan och mötte upp Robin på Urban delis tak på sveavägen. Hade aldrig varit där uppe tidigare, jäklar vad stort det var? Jag drack virgin mojito (herregud vad gott det var) och försökte hålla mig pigg hehe.

En fredag i stan

Det var så satans mycket folk på stan igår. Varm fredag + löning. Både jag och R kände att neeeeeeee, detta är inte riktigt något för oss va. Vi längtade hem till Bromma haha. Är det nu vi blivit gamla brommaföräldrar? Eller vad farao har hänt? Alltså visst att jag är höggravid, varm och folkskygg men jag avskyr i princip stan nu för tiden. Om det inte är vardag mitt på dagen så man slipper trängas eller se en kotte :DD Skönt att man hittat ett område man trivs i alla fall.

En fredag i stan

Robert och Olivia stod för musiken. Kolla vad sött de matchat sina hårfärger! Syns förresten inte men det hade dom gjort i alla fall.

En fredag i stan

Och här är preggot. Blev så förvånad varje gång jag gick förbi ett skyltfönster igår och fick se mig själv i profil. Är det där JAG? Man förstår inte hur stor magen är när man bara ser den i samma speglar dagligen, men så fort man liksom är en i folkmängden inser man hur gravid man är. Haha!

En fredag i stan

Köpte med lite snittblommor innan vi åkte hem. Är inte det lycka så säg.

Idag sak det bli 25 grader och sol så vi tänkte kila ner till stranden snart. Imorgon ska vi bjuda vänner och familj på grill här hemma så vi tänkte åka iväg och handla senare, jag vill till Mall of scandinavia pga aldrig varit där? Behöver lite grejer från HM Home.

Det var allt för mig! Hoppas ni får en underbar lördag!

Elin · 4 years ago
Kul med vardagsinlägg!

M · 4 years ago
Håller med ovan. Din blogg är så mysig på något vis! :)

Sara · 4 years ago
Mysigt inlägg! Du har ett väldans fint gravidglow!

Natalie Karlsson · 4 years ago
Men vad gulliga ni är! TACK <3

emma · 4 years ago
Var har du köpt den underbara skjortan/jackan? ps. det strålar om dig! så fin

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com