The Way We Play

Vad ska vår tjej heta?

2 months ago
Vad ska vår tjej heta?

Hej <3 Jag fick det här halsbandet av mina föräldrar när jag föddes och nu ska jag få ge min dotter ett likadant med hennes namn på. Hon kommer ha en mamma som är VÄLDIGT svag för guld hehe. Vi bestämde hennes namn redan 2 veckor efter att jag fått reda på att jag ens är gravid. Ett tjejnamn och ett killnamn. Känns ju helt galet att vi ändå valt att köra på samma? Men kommer inte på något lika fint. Det blev ett kort namn. Kan ni gissa vad?

Mysigt att det är så många andra här som läser och är gravida. Heja oss för lätt är det ju inte alla dagar!

Vad ska vår tjej heta?

Scarf från lescarf och smycken från all blues. Guldigt och härligt nu inför sommaren!

7 Replies to “Vad ska vår tjej heta?”

  1. Natalie Karlsson says:

   Åh vad fiint!! Men nix! :DD

 1. Sara says:

  Jag gissar på Cleo eller Tim!

 2. Sofia says:

  Billie!

 3. Hannah says:

  Lea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com