Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Min tisdag | April 30, 2019 | The Way We Play

Min tisdag

4 years ago

Min tisdag

Hej! Nu har min tuffa dag vänt och jag känner mig glad igen. Efter besöket hos min nya barnmorska som för övrigt var SÅ gullig så mötte jag upp Josefin för en lunch på Holy Greens. Vi kollade även in på & Other Stories som hade fått in så himla mycket snyggt, som alltid. Inget som passar den här maman just nu dock.

Min tisdag

Köpte den här från Bonti med, HUR fin? Vill gärna ha pyjamasar med dragkedja men känns som det är svårhittat i sådana enkla mönster.

Min tisdag

Och just precis NU sitter jag i köket och bloggar med den här stjärnan som lagar kvällens middag <3 Det blir ravioli med tryffel och svampsås toppat med salvia och parmesan. Och whisky till Robin hehe ;)) ÖNSKAR jag fick dricka ett glas rödvin nu. Snart så!

Min tisdag

Testar hårspänne idag.. SÅ ovant pga är egentligen inte en “flickig” och “gullig” typ men varför inte börja när man snart är 30 :)))

Min tisdag

Och här är jag! Scarf från lescarf så klart.

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com