The Way We Play

Natalie Karlsson


En liten uppdatering

2 days ago
En liten uppdatering

Hej bästa ni! Tack för era kommentarer. Jag och familjen är iväg och njuter av sensommaren. Det känns så otroligt skönt att komma hemifrån en sväng. Äntligen!! Som jag har längtar efter detta. Bli av med graviditeten och få ta sig hemifrån ihop med Robin och Elle. Jag börjar må bättre och landa och är snart redo för att dela med mig av allt som hände. Vi tar det efter vår lilla minisemester helt enkelt!

Annars rullar allt på fint. Jag är förvånad över att det tar så mycket av ens tid att ha en bebis, trodde faktiskt inte det skulle vara såhär extremt och då är hon ändå otroligt snäll. Hon sover jättebra, skriker sällan och är nöjd så länge hon får tutte, sömn och byta blöja. Kanske är det för att man är ny på det här, hela rollen. Man vill övervaka henne 24/7, även om hon sover haha. Svårt att slappna av och tänka på annat helt enkelt men det är helt okej. Hon är ju så otroligt fin?? Herregud. Vår lilla korv! Hon har redan såååå många smeknamn haha, vi har nog aldrig kallat henne för Elle. Så sjukt att man bara kan ligga och stirra på henne i timmar utan att tröttna.  Min lilla tjej, vad jag älskar dig! 

Amningen funkar jättebra nu. Gjorde så satans ont första dagarna men nu har smärtan släppt. Enda jag känner är att jag är en konstant matmaskin. Hon äter varannan timme på dagarna så man har inte mycket tid för att andas. Jag älskar i ärlighetens namn inte att amma men gör det ändå för att det är det bästa för henne. Det är absolut en mysig stund men inte när det blir så sååå mycket.. speciellt när jag själv varit så ledsen och behövt andas och landa i allt som hänt. Nåväl, vi får se vart detta landar med amningen. Kommer stå ut så länge det funkar och jag mår bra i det. Har absolut ingenting emot att även ta in flaska då och då.

En snabb liten uppdatering från oss – vet att ni är nyfikna! Nu ska vi promenera i skogen och andas frisk luft. Herregud vad man älskar att komma ifrån Stockholm ännu mer nu när man har barn. Långt bort från alla avgaser, stress och kaos. Skriv gärna vad ni vill se/veta mer av!! Kanske en frågestund snart? Puss! 

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com