The Way We Play

Natalie Karlsson


Enkel och supergod pizza + världens sötaste unge

2 days ago
Enkel och supergod pizza + världens sötaste unge

Jag och Elle kom precis hem från en två timmars promenad här i Bromma. Bästa jag vet! Speciellt när solen skiner och det är drömväder ute. Avslutade med att handla lyxpasta så ikväll blir det ciao e pepe. Vem gillar INTE mat så här kör vi ett litet fredagstips som jag lagade i förrgår. Jag är som sagt oerhört lat när det gäller bakning, jäsning och allt vad det innebär så det finns inte på världskartan att jag ska ställa mig och göra egen pizzadeg (tyvärr).. Jag tycker dock att Icas pizzadeg är helt ok-god och den blir extremt tunn och krispig. Här är i alla fall den med följande pålägg:

vänster: tomatsås in i ugnen och sedan när pizzan kommer ut kör ni på olivlja, burrata och basilika. JO MEN MAN TACKAR. Att det godaste alltid är så enkelt!

höger: tallegio, hackade kalamata oliver, pacannötter och honung. Också sinnessjukt gott! Såhär i efterhand hade jag dock lagt på tallegion när pizzan kom ut ur ugnen istället för den tappade lite smak samt att den är så krämig och god och det vill man ju inte wastea.

 

Enkel och supergod pizza + världens sötaste unge

Elle westlund alltså. Förstår inte hur man kan vara såhär söt och bara bli sötare för varje dag som går??? Herregud!

TREVLIG HELG PÅ ER! <3

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com