The Way We Play

Natalie Karlsson


Lördag + söndag

2 days ago
lördag + söndag

Åh vilken mysig helg vi har haft! I lördags tog vi oss in till stan och promenerade runt i solen för att avsluta med lunch på Sturehof.

lördag + söndag

Jag har cravat köttbullar i flera veckor så det blev det. Jäklar vad gott det är med mat på hösten, haha! Robin tog råbiff som tydligen också var kanon. Jag vågade inte smaka :)) Inte riktigt min grej.

 

lördag + söndag

I söndags var det helt fantastiskt väder så vi åkte till Drottningholm som ligger nära oss och käkade lunch utomhus i solen (finns det något bättre?) och promenerade runt där.

lördag + söndag

Jag menar TITTA! Världens bästa månad helt klart. Tänk att ha ett landställe som ser ut såhär där man kan hänga varje helg.. Det är verkligen min dröm.

lördag + söndag

Till middag lagade jag en Pad Thai med jordnötssås. Blev riktigt gott!

Nu är det måndag och det spöregnar ute, mysigt!! Hoppas det ger med sig sen bara så vi kan gå ut och promenera. Jag ska på ett möte här ute i Bromma klockan ett och vid två ska vi möta upp Otilia och hennes dotter som är en månad äldre än Elle.

Har sett att ni har efterfrågat mer bilder hemifrån och inredning. Det kommer! Jag är inte riktigt nöjd med hur vi har det här hemma ännu men lär dröja innan vi får till det helt så jag ska försöka få upp lite bilder så snart det är bra ljus.

Natalie Karlsson

Natalie Karlsson är 28 år och bosatt i Stockholm. Hon är VD för scarfmärket lescarf och väntar sitt första barn.

@karlssonnatalie / natalie@le-scarf.com / www.le-scarf.com