Starkare men inte än

3 years ago

Varför känns det såhär nu, efter allt vi tagit oss igenom, överlevt och besegrat? Chocken golvade mig. Jag existerar här och nu, visst är det så. Men måste skriva om det som river i själen likt inget tidigare. Måste skriva för att sätta ord på känslorna i förhoppning att få dem att sedan fladdra iväg en efter en efter att tangenterna gett dem vingar. Men fortfarande är chocken pågående, allt är för färskt. Det jag hela tiden vetat, det som inte kom som någon överraskning alls. Så hur kunde det då komma som en chock med ångest likt svarta käftar som högg efter mig tills jag inte orkade annat än att ge efter och bli till precis ingenting? Tills min kropp vände sig ut och in och tömdes gång på gång tills bara galla fanns kvar. Tömdes av ångest, sorg och smärta och vred sig i feberfrossa och panik som hos en galen och vansinnig.

Men det är ändå för tidigt att skriva mer, samtidigt som inget annat kan få skrivas emellan. Trots att allt är som vanligt. Så märkligt att det är så. Att livet pågår trots precis allt. Autism med omfattande behov av stöd och Global utvecklingsförsening. Jag kommer resa mig upp och bli starkare än någonsin men nu ligger jag ner. I några dagar till.

 

Ta hand om er. Kram.

Starkare men inte än

Amanda · 3 years ago
Styrkekramar <3

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
TACK!

Erika · 3 years ago
All styrka och kraft till dig❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Tack snälla <3

Elly · 3 years ago
Styrkekramar till dig tills du blir ditt starkaste jag ❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Tack <3

Karin · 3 years ago
❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
<3

Saman · 3 years ago
Du kommer att resa dig igen!! Du är stark!!❤❤❤

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Jo så är det.Tack för pepp <3

R · 3 years ago
Mange styrkeklemmer til deg❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Tack snälla!

Maricka · 3 years ago
Känner med dig. Vad modig du är som vågar skriva om det mest personliga. Det är ett fantastiskt stöd för andra, andra som mig. ❤️❤️❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Tack snälla <3 Det är ett väldigt bra sätt för mig att bearbeta mina känslor. Och helt fantastiskt när jag får en massa stöd och värmande ord från fina människor som du. Kram!

Christina · 3 years ago
Känner med dig innerligt, fina mamma och människa ❤️

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
<3 <3 <3

Katharina · 3 years ago
Ta hand om Dig och Din familj! Naturligtvis kommer du att resa dig starkare än någonsin igen, men tillåt dig att ta lite tid på dig. Imponerats av ditt sinne för design och nu även hur du formulerar dig och av ditt föräldraskap. Styrkekramar.

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Tack så mycket för dina värmande och smickrande ord! <3

Tina · 3 years ago
Visst är det märkligt när svärtan är det enda som kan få plats i ens kropp? När allt det ljusa och vita inte kan synas för den smärta som tar över? Färgar hela universet, det som nyss var ljust och hoppfullt? Slår ut hela kroppen och man ligger som i en pöl. Tänker att man förstår all galenskap i världen mycket klarare nu. Och att livet fortsätter pågå trots det som händer en. Jag finner det så märkligt. Hur grannen går ut med hunden, kassörskan fortsätter bli irriterad när streckkoden är vänd åt fel håll, människor dör och gifter sig. Barn föds. Allt i sådan enorm hastighet och i mitt liv står det bara still. Jag och min sambo pratar ofta om de år vi har gått igenom. Om ögonblicket innan allt hände. Att det är så märkligt att vi inte förstod att i nästa stund hände det, och det var här för att stanna en längre tid. Krama musten ur oss båda, tills det sakta men säkert lättade, och till slut var svärtan ljuset igen. Och vi visste i all bemärkelse var livet var värt <3

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Precis så är det. Och som konstigt nog kan det faktist alltid också bli värre! Så man får hela tiden tänka på allt det fina man har. Andas emellanåt och tillåta sig att sörja och hämta andan. Men alltid fokusera på ljuset. Kram till dig

laila · 3 years ago
Du er en kjempe inspirasjon for alle oss andre. Ta vare på deg selv i alt som kommer! Du er den beste mamma dine barn kan ha.

Marie-Louise Sjögren · 3 years ago
Finns ingen finare kommentar i världen än att man är en bra mamma. Tack för den! Kram

Karolina · 3 years ago
Förstår dig så väl! Du måste få ta tid till att sörja. Sedan reser du dig igen. Men allt har sin tid.

Viveca · 3 years ago
Har varit exakt där du är nu, och även om du inte kan se ngt ljus överhuvudtaget är diagnosen det bästa som kunde hända. Nu har ni avsevärt större chans att få den hjälp ni behöver. Det här är på inga sätt en förlust, ett slag förlorat – det här är er sons största vinst. När det lagt sig lite, och om du behöver råd/tips får du gärna kontakta mig. Jag kollar in här emellanåt och ser hur det går för er.

lollo · 3 years ago
All styrka till er! Du verkar vara en helt fantastisk mamma! Kram!

ebba bucht Lugani · 3 years ago
Så fint du skriver! TUSEN kramar till er!

Malin Rudén · 3 years ago
All styrka till er ❤️❤️❤️

Marie-Louise Sjögren

Marie-Louise Sjögren

Marie-Louise Sjögren