Precis innan det händer

2 years ago

Fredag den 22 mars. Livet kommer åter. Fåglarna viskar, än så länge vagt, om att ändå ljuset är på väg, liksom dofterna, färgerna och lusten. Känner ni också det? Allt kommer att bli sådär ljuvligt som det bara kan bli efter en lång, mörk vinter när moder jord till slut exploderar uti eufori och man blir nykär i sin stad.

Precis innan det händer

Sommar på matbordet.

 

Jag har bäddat in mig i bomull de senaste veckorna. Gosat med min familj och skämt bort oss med härliga hotellvistelser på vackra platser, pratat med världens finaste psykolog och sovit, kramats och älskat. Nu står jag lite stadigare på marken igen. TACK för all värme och omtanke!

Precis innan det händer
Precis innan det händer

Lilla Essy har börjat gå!

Precis innan det händer
Precis innan det händer
Precis innan det händer
Precis innan det händer
Precis innan det händer

Tid för varandra och återhämtning på underbara Ett Hem.

Precis innan det händer

Jag spenderade några dagar SJÄLV på den här terrassen på Chalet d´Adrien i Verbier när min man åkte skidor.

 

Mycket har för min egen del stått på paus sedan någon månad tillbaka men idag åker jag ut till ön för att titta till huset med arkitekt och finsnickare. Vi ska kopiera de fina dubbeldörrarna till två nya öppningar i huset och bygga ett nytt smäckrare trappräcke i Shaker-stil. Allt måste nu fortsätta klaffa för till midsommar flyttar vi ut och bjuder till fest. Och till dess kommer livet att explodera.

 

Kram på er

Saman · 2 years ago
Varifrån är glasvasen i bild sju? Och världens sötaste dotter du har❤

J · 2 years ago
Har du slutat blogga nu?

Marie-Louise Sjögren

Marie-Louise Sjögren

Marie-Louise Sjögren