The Way We Play

Marie-Louise Sjögren


The end.

7 months ago

Hej på er,

 

Här kommer mitt sista inlägg och jag vill egentligen bara säga tack så mycket för att ni läst och igen, tack för otroligt fina kommentarer! Det visade sig att det här med att blogga var jätteroligt under hösten med fokus på mitt kreativa arbete med renoveringsprocessen av vårt landställe, och sen nyttigt under vintern som en slags självterapi i att gå igenom och bearbeta Freds psykiatriska utredning. Men nu har det tagit stopp och jag stänger den här dörren. Hoppas på att kunna bjuda på inredningsinspiration blandat med medvetenhet kring autism och intellektuell funktionsnedsättning i lite mindre skala via mina två instagramkonton.

 

– May the flowers remind us why the rain was so necessary.

 

Önskar er alla en fin vår med massa kärlek, äventyr och godhet.

 

Kram,

Marie-Louise

Marie-Louise Sjögren

Marie-Louise Sjögren