Le wishist

2 years ago

Nu när jag har rensat garderoben inför det nya året, känner jag att jag också vill och behöver fylla på lite. Så här kommer en hederlig gammal klassisk önskelista.

Le Wishist
  1. Det vankas kalas! Restriktionerna har släppts (nej, jag kommer nog inte att ändra mitt beteende ändå, utan fortsätta att vara försiktig. Har jag klarat mig så här långt från covid, så vill jag inte bli sjuk nu) och jag är bjuden på fest.! Fast, är det kanske också en ursäkt att ha en anledning att köpa nya, fina skor? Jag hade köpt dem ändå. som en blandning av mules och slip in – den perfekta skon. Som vanligt – Totême.
  2. Med de nya materialen i åtanke, och för att det är ett perfekt komplement till min övriga garderob, önskar jag mig dessa byxor från Arket. Eller, jag har faktiskt redan köpt dem.
  3. Den här stickade tröjan från COS har den perfekta grå tonen och passformen.
  4. Så fort vårljuset börjar komma fram, som det gjort den här veckan, vill jag ha en jacka istället för kappa. men, den måste fortfarande vara varm. Den här i 100% fårskinn från House of Dagmar kan jag bära med gott samvete också.
  5. Alla Hjärtans Dag? Eller att vi varit tillsammans i 20 år i sommar? Jag önskar mig ett litet delikat halssmycke att bära jämt, närmast lilla halsgropen. Just det här kommer från Sophie Bille Brahe, men det finns säkert liknande att hitta på auktionshusen.
  6. Fortfarande lite besviken över att jag missade den grå kavajen i ull från Dagmar, har jag nu hittat en jättefin kandidat hos Rika Studios. Den här tillsammans med tröjan och byxorna, och vårens look är klar!

Madeleine · 2 years ago
Vilken toppenlista! Vill ha exakt allt. Du har sådan fingertoppskänsla. kram!

Anna · 2 years ago
Jag har också rensat min garderob ordentligt så nu finns det faktiskt lite hål att fylla plus att jag ser mer vad jag har så helt plötsligt har jag nästan mer plagg trots att det verkligen har minskat i antal plagg. Nu skall jag köra att om jag köper ett plagg så måste ett annat ut. Alltså byxorna Malin! De var ju så fina! Tack för inspo och tips.

Camilla · 2 years ago
Som vanligt superinspirerande!

Sara · 2 years ago
Åh vad snyggt! Stilrent!!! O bra för matchning med annat. Kan du inte göra ett litet plock med vad du skulle ha med dig i resväskan för en weekend-resa? Låt oss drömma lite nu inför vår/sommar! Tack för inspiration!!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Sara<3 Och jättekul inlägg - självklart måste jag göra det!

Martina · 2 years ago
Hej!! Blir så inspirerad av DIG! Tack ❤️ Skulle du kunna göra ett inlägg om gravidmode? Är i vecka 23 och känner mig som en flodhäst. Hur kan brösten vara Så enorma? Jag är helt normalt byggd, men inte sådär ”smal som vanligt med en kula på magen”, som så mycket att gravid-mode-inspo ser ut. Och hur ska jag kunna känna mig fin hela vägen fram till sommaren?! Vill inte leva i endast mys-set. TACK TACK TACK!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Martina<3 Gravidmode var det nog ett tag sedan jag gjorde sist, så det är ju kul att uppdatera. Ska absolut göra ett inlägg!

charlotta · 2 years ago
Hej!! Allt ar super snyggt och lagger in trojan och skorna pa min wishlist ocksa. Tips pa snyggt gravidmode sa tycker jag franska Leia Sfez kladde sig snyggt under sin senaste gravididet. Jag kopte 3 par gravidbyxor och sen vanliga skjortor och stickade trojor i lite storre strl, perfekt och skont att ha efter tyckte jag och. Hope gor super snygga rymliga skjortor, bar mina fortfarande med jeans eller med svarta tights hemma. Trevlig helg!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Charlotta för jättebra gravidmodetips!

Åsa · 2 years ago
Behöver också jättegärna tips på weekendgarderob och också gärna tips på vad packar man i för weekendbag? Rullväska smidigt men fult? Klassisk weekendbag som LV? behöver dina stilråd :-) tack Malin för bästa inspirationen!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Åsa<3 Så kul inlägg ju - ska absolut göra det - och ta med weekendväskan man packar i.

Sara · 2 years ago
Har precis hittat till din blogg och suttit och lusläst den i två dagar! Gud så mysig och vettig den känns? Önskar också ett inlägg om gravidmode, är nu i v 11 och har som tur var ingen mage än men har redan lätt panik över vår och sommaren med en kula! Vad ska man ha på sig när man svettas ihjäl på jobbet eller när man är på semester? En snabb feedback är också att alla dina modeller är väldigt smala, förstår att det lätt blir så, men hade verkligen uppskattats om lite större modeller och märken med kläder för större fanns representerade för oss med den kroppsformen! <3

Malin Rudén · 2 years ago
Vad roligt - välkommen hit! Och ja - gravidmodeinlägg kommer snarast, kanske redan imorgon (om jag hinner). Jättebra feedback angående smala modeller - tar absolut åt mig. Har gjort två modestories för TWWP på min vän Elsa Billgren som är en stl 42 just av den anledningen och protesterar i allmänhet då kroppsnormer blir för enahanda. Ska bli bättre!

Johanna · 2 years ago
Älskar byxorna från Arket! Hur är de storleksmässigt? Tack för en så himla bra blogg!

Malin Rudén · 2 years ago
Jag skulle säga att byxorna från Arket är på gränsen till små i storlek (har upplevt det tidigare med underdelar från Arket). Men - läder töjer sig ju, och du vill inte att de bir för stora. Kan är en 36-38 och jag köpte en stl 38.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se