Nytt år – nya löften

2 years ago

Jag har tagit lite ledigt, som ni kanske märker, från allt. Det var skönt och behövligt. Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget, det uppskattade jag verkligen.

Efter att ha arbetat i mellandagarna (vilket var roligt och energigivande) hämtade Andreas och killarna upp mig utanför studion, och vi körde ner till vårt älskade landställe, så att vi kunde vakna upp där på Nyårsafton.

nytt år – nya löften

Det var kallt och vädret var grått, men det spelade liksom ingen roll, för miljöombytet var magiskt och vi älskar alla att vara därnere.

nytt år – nya löften

Vi tände brasor för att få upp värmen

nytt år – nya löften

och gick promenader i det gråkalla vädret.

nytt år – nya löften

På kvällen, på Nyårsafton, spelade vi spel efter en klassisk middag med löjrom och oxfilé, för att hålla oss vakna till 12-slaget.

nytt år – nya löften

Det var “bara” vi därnere, alla stora, vackra grannhus stod tomma, då i år tycks vara året då “alla” reste utomlands, resor som troligtvis bokats under sommaren, då alla tänkte att nu är väl ändå den där pandemin över (tänk så fel vi hade). Men vi fyra hade det mysigt, som vanligt, tillsammans, bara vi.

nytt år – nya löften

Struntade helt i att klä upp oss (bara vi hade något varmt på oss) och skickade Nyårshälsningar över hela världen till nära och kära

nytt år – nya löften

Vid 12-slaget gick vi ut och fascinerades av att det ändå är så mycket fyrverkerier i ett för oss tomt vinterlandskap. Här på bilden, ser ni det nyrenoverade Sovhuset, och det fortfarande orenoverade Huvudhuset, där vi har kök och vardagsrum.

nytt år – nya löften

De närmaste dagarna gjorde vi mest ingenting. Lade mer än ett 1000-bitarspussel (så beroendeframkallande), gick promenader och lagade och åt god mat.

nytt år – nya löften

Njöt av värmen och myset i det nu lite mer moderniserade Sovhuset

nytt år – nya löften

Bjöd över vänner som var i Hovs Hallar på middag och tänkte på vad jag hade på mig för första gången på några dagar

nytt år – nya löften

Och sedan, den morgonen då vi skulle resa tillbaka till stan, kom såklart solen fram och allt var så vackert.

nytt år – nya löften

Troligtvis kommer vi inte tillbaka förrän till påsk, och det är alltid svårt att åka därifrån.

Men – nu tillbaka till vardagen och bloggen. Jag kommer ta itu med era önskemål på inlägg nu framöver. Ett som jag dock inte kommer att göra är rea-tips, av två skäl. Det första är ju naturligtvis för att reorna nästan redan är över, men det andra skälet är för att jag inte vill uppmuntra till ogenomtänkta spontanköp, bara för att det är billigt. Jag har också scrollat igenom reorna hos mina favorit.märken, och de plagg som inte reas nu, är ju klassikerna, som alltid kommer att sälja och alltså kommer att hänga i garderoben länge och användas med kärlek. De plagg som reas bort är de som av olika skäl kanske inte sålt så bra under säsongen, och de som inte känns moderna längre, som inte kommer att hålla en säsong till. Min erfarenhet är att de plagg som jag spontanköpt på rea är också dem som jag rensar ut först. Däremot om man har suktat efter ett plagg länge, men tyckt att det varit för dyrt, och det kommer på rea, så är det ju verkligen bara att slå till. Dessvärre var den grå kavajen som jag spanat in på House of Dagmar slut i min storlek när den reades ut, annars hade jag definitivt slagit till.

Men – garderobsrensning är ju något jag brinner för så det kommer denna veckas stiltips handla om. Det blir väl en bra start på 2022?!

Sandra · 2 years ago
Hurra för dig Malin, så klok!! Och gott nytt år!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Sandra❤️

Julie · 2 years ago
Jag älskar älskar älskar garderobsrensning! Fint att du är tillbaka på bloggen och gott nytt år! <3

Malin Rudén · 2 years ago
Tack Julie❣️ och Gott Nytt År till dig med. Kram

Carina · 2 years ago
Mysigt! Gott nytt år!

Malin Rudén · 2 years ago
Gott Nytt År Carina ⭐️

Hanna · 2 years ago
Välbehövligt med ledighet, så skönt att vara ledig! Jag ser framemot veckans stiltips ✨

Malin Rudén · 2 years ago
Ja - så härligt. Känner mig laddad inför det nya året och vad det har för överraskningar och utmaningar.

Ulrika · 2 years ago
Garderobsrensning låter super :) Rensat nu konstant i två års tid utan att knappt fylla på och blir mörkrädd över min tidigare konsumtion. Nu är det endast få och genomtänkta köp som gäller.

Malin Rudén · 2 years ago
Låter så smart - kanske kan behöva tips från dig, Ulrika;-)

Åsa Angeskog · 2 years ago
Du är då bara bäst, kikar med tillförsikt in på twwp och då på din tråd som nr ett, utan konkurrens. Som parentes kan jag tillägga att min dotter heter Dagmar:)

Malin Rudén · 2 years ago
Tack snälla Åsa vad glad jag blir! Och Dagmar är ett så otroligt fint namn<3

Tove · 2 years ago
Så klokt, så bra! Laddar för ett nytt stilår med dig. Dina inlägg är både så inspirerande och tänkvärda. Tack!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se