Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
le wishlist | August 23, 2021 | The Way We Play

Le wishlist

1 year ago

le wishlist

bild från pinterest

Hösten kom ganska så fort och även om solen fortfarande lyser, så finns det en kyla i luften. Genast önskar jag mig lite nytt att komplettera garderoben med – låt oss titta:

le wishlist
le wishlist
  1. Trenchen. Detta eviga tjatande om trench. Men det borde ju betyda att det är ett plagg som håller sig kvar, så köper jag en nu, kommer jag att ha den länge. Jag har redan en svart, så skulle vilja ha en i den lite mer klassiska trench-färgen beige, som denna från COS.
  2. Av samma anledning skulle jag behöva en ny kavaj, i nuläget har jag bara en svart (rensade lite hårt i garderoben i våras, och en brunrutig tweedkavaj såldes alldeles för billigt på Arkivet, och nu saknar jag den). Denna från Totême skulle trivas fint bland mina andra plagg.
  3. Hos Totême finns även den sneaker  som jag spanat in för hösten. Passar perfekt till allt.
  4. Svenska Suzan Szatmary gör helt magiska väskor, denna välarbetade dröm skulle gärna få komma och bo hos mig.
  5. Som klänning skulle jag ha denna oversized skjorta från By Malene Birger. Kan med fördel bäras över vida byxor och under både kavaj och trench och fungerar perfekt fram till dess att de hellånga stickade klänningarna tar över.
  6. Jag har haft en stickad, svart merino-polo från COS så länge att den nu håller på att falla sönder. Därför önskar jag mig en ny, även den från COS, för jag vet att jag inte klarar mig utan den.
  7. Eftersom jag fick mina dröm-örhängen från Ennui Atelier i födelsdagspresent, behöver jag inte tjata om dem i min Wishlist längre. Men ett enda superexklusivt örhänge från Sophie Bille Brahe att byta av med när det är fest vore ju helt fantastiskt!
  8. Jag är ju en besatt av byxor med bra passform och hittar dem ofta på Acne Studios, så även denna gång.

Sara · 1 year ago
Jag vill ha allt. Snygga färger med en lite dovare färgskala, jordnära och härligt. Passar så fint med pärlor till det. Eller guld eller silver … Trenchcoat ja… fint. Jättefint. Men har svårt få till, känns som det är en kort tid man har det? Eller har jag helt fel? Kan ju å andra sidan klä den med stickade tröjor eller dunväst kanske … eller ska man istället lägga slantarna på ullkappan?

Malin Rudén · 1 year ago
Trenchcoat känns mer och mer som ett måste, iallafall sedan jag köpte min egen. De börjar användas nu redan och följer med in i november/ december (jag hade min en hel vinter en gång, med kabelväst från uniqlo under). och sedan plockas den fram igen i mars-april och används fram till... juni? Måste du välja mellan den och ullkappan, tycker jag att den har en längre och bredare livstid. i flera år framöver...

Monika · 1 year ago
Ja, hösten känns inte så långt borta nu... Men känner att det gör inte så mkt, då jag tycker att höstkläderna är de allra finaste och dessutom oftast i de härligaste materialen! Din önskelista gav mkt inspiration! Kavajen ser ursnygg ut

Malin Rudén · 1 year ago
Fint att jag får inspirera dig Monika!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se