Last days of summer

1 month ago

Jag har njutit lite extra de senaste dagarna. Vet inte hur det är med er men den här sommaren har varit lite extra härlig och snäll och då har vi inte ens varit utomlands. Eller jo – vi kommer till det.

Last Days of Summer

Jag har haft anledning att klä upp mig i min födelsedagsklänning en gång till, på middag på vackra Norrvikens Trädgårdar.

Last Days of Summer

Varit på fantastiska Hedentorp utanför Ängelholm och börjat planera nästa steg – trädgård.

Last Days of Summer

Varit på Randigt & Rutigt i Grevie och funderat över konst och köpt pallar som tills vidare får fungera som nattygsbord.

Last Days of Summer

Badat kvällsdopp

Last Days of Summer

Fascinerats av kvällsljuset i vardagsrummet

Last Days of Summer

Och gjort selfie i fönsterglaset då solen gått ner

Last Days of Summer

Köpt ännu mer rotting på loppis, denna gång en fantastisk gungstol.

Last Days of Summer

Varit på vernissage

Last Days of Summer

Och sett tavlor av Ditte Ejerskov som påminner mig om alla de bilder jag tar av himlen utanför våra fönster.

Last Days of Summer

Men köpte ett träd istället

Last Days of Summer

Av Peter Frie, som ska få följa med hem till stan

Last Days of Summer

Varit i Mölle

Last Days of Summer

Och köpt en hatt (fast inte i Mölle)

Last Days of Summer

Och sen kom dagen då vi, dubbelvaccinerade men fortfarande försiktiga, åkte utomlands för första gången på ett & ett halvt år, nämligen över bron till Danmark, för att se en utställning på Louisiana.

Last Days of Summer

Och det var precis så underbart, om inte ännu bättre, än jag kunnat föreställa mig att äntligen få komma tillbaka till denna vackra plats.

Last Days of Summer

Vi åt en 7-rätters middag (japp. Den sista var svår att äta, men allt var så gott att det var svårt att låta bli) och avslutade med en tiramisu på Spaghetterian och förundrades av alla hippa danskar, innan vi körde över bron tillbaka samma kväll och kröp ner i våra sängar.

Last Days of Summer

By Malene Birger SS22

Och för att på något sätt försöka knyta ihop säcken på detta långa och lite spretiga inlägg, så reser vi tillbaka till stan och jag börjar jobba (har börjat jobba med förberedelser inför) ett roligt jobb på måndag. Och då minsann ska jag djupdyka i höstens mode och förhoppningsvis göra matiga inlägg om detta och svara på alla era frågor.
Ser fram emot en spännande höst.

Karin · 1 month ago
Så härligt! Kan du inte dela vilken födelsedagsklänning det blev till slut! Så nyfiken och lyckas inte avgöra på bilden

Malin Rudén · 1 month ago
Hej Karin, Det blev en klänning från Totême, jag köpte den på rea och hittar den inte längre på deras site.

Sara · 1 month ago
Jippii! Välkommen tillbaka! Ser fram emot en höst med dina härliga inlägg/bilder!

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Sara❣️

Hanna · 1 month ago
Min semester tar också slut på måndag så nu ser jag framemot att få läsa om hösten! Efter föräldraledighet och hemmakontor så ser jag framemot att få uppdatera min höstgarderob! Har slagit till på en ullkappa från Filippa K på 60% så en stor del av kappbudgeten finns kvar till annat :) Hoppas din sommar varit fin, jag ser framemot en läsvärd höst.

Malin Rudén · 1 month ago
Hej Hanna, Så bra med rea, ska försöka tipsa om vad du kan ha till kappan;-)

Hanna · 1 month ago
Toppen! Och en fråga, jag är så sugen på ett par Lia boots från Flattered eller några liknande, men vad har man för jeans till? Vilken siluett/modell ska jag satsa på? Samma sak med kostymbyxorna, funkar de ihop med kostymbyxan, och vilken modell i så fall? Tacksam för tips!

Malin Rudén · 1 month ago
Till Lia-boots har jag insett att ankelkorta, lite smalare jeans och byxor passar bäst. Alla typer av kjolar och klänningar passar väldigt bra också!

Kristin · 1 month ago
Cool hatt! Får man fråga var den är ifrån? Ska bli kul att fortsätta följa din blogg i höst.

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Kristin❣️ Hatten kommer från Arket

Anna · 1 month ago
Fina bilder, tack! Sista dagarna så här är så fina, älskar ljuset o det finstämda som kommer i augusti o att man själv är mer i balans på något sätt. Innan allt drar igång! Jag tyckte mig få en känsla av att det kommer stora oversize halsdukar och det är något jag gärna sätter upp på tips-önskelistn Malin☺️vill ha en stor som liksom gör hela outfiten.

Malin Rudén · 1 month ago
Stora oversized halsdukar it is Anna❣️Kommer snart i veckans stiltips.

Sara · 1 month ago
Längtar också till kommande inlägg med höstmode och kanske lite shoppingtips… ;-) Äääälskar ju din stil och smak. <3

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Sara❣️

Mathilda Östlund · 1 month ago
Vill bara tacka för att du tipsade mig om Itsreleased. Har fått hem mina första plagg och blev så nöjd. :) Älskar när mode blir hållbart och att kunna njuta av lyxiga plagg till en mindre peng. Ska definitivt kunna hålla mit eget löfte om att konsumera bara ett par plagg nu när jag hittat dit. Tack!

Malin Rudén · 1 month ago
Åh vad roligt - vad glad jag blir. Tack❣️

Stina · 1 month ago
Vilken härlig sammanfattning! Även jag längtar efter dina inlägg och dina tips nu när myskläderna behöver ersättas

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Stina❣️

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se