Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Le week | July 28, 2021 | The Way We Play

Le week

1 year ago

Efter att ha sprungit en gång, varit på pizza-fest hos grannarna en gång, grillat flera gånger, blivit tilltalad av en läsare en gång till och badat ungefär en miljon gånger, var jag tvungen att åka till stan för att jobba igen.

Le week

Det var varmt i stan. Väldigt varmt.

Le week

Förutom jobb hann jag med en middag med en kär vän på min kvarterskrog Schmaltz. Det här är min absoluta favoritmat, plock-maten med de där saltgurkorna to die  for. Och så ett torrt, organiskt bubbel till det. Perfekt!

Le week

Hann också ta en outfitbild på det enda jag vill ha på mig nu –  mitt linne set från Totême som jag köpt på rea.

Le week

Att sedan komma tillbaka till familjen och veta att vi nu har några veckor ledigt tillsammans var helt underbart.

Le week

Vi var tvungna att göra en ny familjeselfie. Ser man att det gått fem år mellan bilderna? Den här publicerade jag också här på bloggen, vill jag minnas. Tänk att jag bloggat så länge.

Le week

Nu när jag kom hem var även Sovhuset helt klart, iallafall invändigt. Så vi har börjat inreda. Och faktiskt sovit där några nätter. Så mysigt.

Le week

Jag är ju så sugen på att visa er alla rum, men det här är en lång process inser jag, som kommer att ta tid innan det är klart. Men en bild från badrummet som vi renoverade för 3 år sedan, kan jag erbjuda.

Le week

Nu med cafégardin

Le week

Garderobsväggen i vårt sovrum har fått samma färg på luckorna som köket vi målade om förra sommaren, och ska få samma beslag.

Le week

Kommer ni ihåg?

Vi inreder först och främst med de möbler vi har sedan tidigare, alltså mest gammalt. Det känns så fel att köpa allt nytt, nu när huset känns så nytt. Och sedan har jag ju börjat köpa lite saker antikt och på loppis. Belysning är svårt, där har jag fastnat lite. De gamla sänglamporna vi tog ner innan renoveringen faller nästan isär, och går knappt att använda. Och jag vill inte hetsköpa lampor vi inte gillar bara för att vi måste ha det.

Samma sak med nattygsbord och byråer. Men, som sagt, bara jag får ge det lite tid, så kommer det bli bra.

 


Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 3

Anna · 1 year ago
Åh så fint ert ställe blir! En lite märklig fråga men måste ändå kolla, vilken storlek har du på svarta linnetröjan (half button) från Toteme? Tusen tack för fantastiskt inspirerande blogg.

Anna · 1 year ago
Hej och tack för fantastisk blogg! Jag måste bara fråga, vilken storlek har du på din svarta Totemetröja i detta inlägg (linen half button heter den väl)? Mvh Anna

Malin Rudén · 1 year ago
Tack Anna! Jag har den i S, den är ganska oversized.

Anna · 1 year ago
Tack! Det är den som är i 34/36/38 osv?

Malin Rudén · 1 year ago
Ja, ursäkta luddigt svar, jag har den i stl 36;-)

Caroline · 1 year ago
Kanske har du redan svarat på detta, men måste ändå fråga: vad är det för golv ni lagt? Träslag och ytbehandling etc? Varifrån är det? Så fint!

Malin Rudén · 1 year ago
Hej Caroline och tack! Det är en vitpigmenterad furu från Baseco. Blev så fint!

Anna · 1 year ago
Så fint o härliga bilder! Tack Du har säkert skrivit detta tidigare men nu har min älskade gamla stråväska från Portugal som köptes för snart tio år sedan gett upp. Var hittar jag en strandväska? Som klarar stenar, blöta badkläder o massor med fika☺️…

Malin Rudén · 1 year ago
Hej Anna, Den stråvöskan jag har på bilden kommer från Loewe, men det går att hitta stråvöskor för stenar och blöta badkläder hos bl a Tine K och l’Occitane.

Cecilia · 1 year ago
Hej Malin, Såg dig på Norrvikens trädgårdar idag och ville egentligen gå fram och berätta hur mycket jag älskar dig blogg och stil överlag, du är så inspirerande! :) men ville inte störa i lunchen. //den gravida i svart klänning om du såg mig :)

Malin Rudén · 1 year ago
Hej Cecilia & tack vad glad jag blir! Du hade verkligen inte stört, men blir glad ändå! Såklart såg jag dig, gravid och vacker i din svarta klänning! Lustigt nog ledde det till en konversation med våra vänner om våra egna graviditeter och om när Andreas överraskade mig med en resa till Ravello när jag var i v36…. Lycka till!

Cecilia · 1 year ago
Åh vad kul! Tack så mycket! :)

Emma · 1 year ago
Så fin gardin! Har du gjort den själv? I så fall hur gjorde du? Bara fålla sidorna och sy kanal (3cm?) uppe och nere ?

Malin Rudén · 1 year ago
Tack Emma<3 Nej, vet du, jag lät sy upp den där jag köpte tyget, på Tygklippet på Karlavägen. Men har du en bra maskin, är det nog en lätt sak. Gör inget om det inte blir perfekt. Sedan har vi satt upp dem med vanlig vajer som du klipper till i valfri längd och små krokar. Lycka till!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se