Veckans stiltips – beachwear

1 month ago

Det här kan bli sommarens sista stiltips – och vad passar bättre än bad och strandkläder då?

veckans stiltips – beachwear

Nästa vecka drar vi till landet och ska vara där hela sommaren, så jag håller på att förbereda min egen packning. Vi ska ju vara i Sverige hela sommaren är det tänkt, men jag hoppas ändå på varmt väder och har en målbild som inkluderar sandaler, stråväska, tunika och bikini.

Låt oss hålla tummarna.

veckans stiltips – beachwear
veckans stiltips – beachwear
veckans stiltips – beachwear
veckans stiltips – beachwear
 1. Sola, men sola säkert. På 80-talet användes det oljor för att man skulle bli brunare, nu när vi vet hur skadlig solens strålar är för huden, skyddar vi oss. Bäst och snyggast är det ju i den här hatten från Arket.
 2. Det finns ju en uppsjö av kaftaner och tunikor på marknaden just nu, men den från HOPE är nog snyggast av alla
 3. Ja, den här kjolen från Stylein har jag haft med förut. Men faktum är att jag kommer att ha den över min baddräkt i sommar, både till och från stranden, men även på kvällen när vi äter middag i trädgården
 4. Den här baddräkten från By Malene Birger påminner om min från Eres, så den hade jag köpt om jag inte redan hade en liknande.
 5. Stråväskan finns ju också i så många olika modeller, den här från Rodebjer kan även användas i stan
 6. Själv kommer jag att ha Havianas dygnet runt, men vill man vara lite finare, är dessa sandaler från Totême perfekta. De har ju för övrigt också väldigt fina badkläder.
 7. Tack och lov att det finns baddräkter, och att modet förespråkar höga bikinibyxor, annars hade jag inte kunnat gå till stranden. Scampi har så fin kvalitet i sina badkläder, och håller hur länge som helst, så jag skulle satsa på en klassisk modell
 8. Birkenstock i plast fungerar bra överallt, och de är snygga också
 9. COS har alltid haft bra badkläder, den här baddräkten är så fin. Sno mannens linneskjorta över, för sommarens bästa look
 10. Jag har förälskat mig i ett nytt märke, Florence Owens, skapat av Kristin Nyström som tidigare gjorde barnkläder. Hennes badkollektion är snäppet coolare, och jag vill ha allt, bl a det här setet.
 11. Det går inte att skriva om badmode utan att ha med Filippa Ks badkläder. I många år har de gjort bad med hög kvalité och bra passform, som håller både som modell och tyg i många år.
 12. Ellen Dixdotters stil har varit så självklar nu så länge, och eftersom hon är VD på By Malene Birger känns det som att jag blir lite hon om jag har på mig den här kaftanen.
 13. På vintern bär jag silver, men på sommaren är ju guld finast mot solbränd hud. det här halsbandet från Blue Billie får följa med mig till stranden.

Monika · 1 month ago
Tack för finfin inspiration till väntande sommardagar☀️Längtar redan till höstens stiltips...

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Monika❣️

Ellie · 1 month ago
Sen jag hittade din blogg känns alla andra bloggar helt meningslösa. Älskar din stil och dina stiltips. Så skicklig du är! Och ödmjuk därtill. Bra jobbat, du inspirerar. Kram från västkusten ☺️

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Ellie❣️ vilken fin komplimang, verkligen. Det betyder massor för mig - tack för att du läser. Kram

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se