Le wishlist

2 weeks ago

Vilken helg – vilket väder!

Önskar mig både lite nya kläder att komplettera garderoben med och ny inredning till vår ny-gamla lägenhet.

Le Wishlist

Bild från The Frankie Shop

Jag är helt besatt av ett sådant här set i ton i ton, som detta från The Frankie Shop. De har dessutom en hel glasskiosk full av olika färgställningar, och det finaste är ju just att matcha skjorta med shorts. Känns som en pyjamas, men kan förstås bäras var för sig. Och hur fint är det inte med det färgstarka örhänget till? Denna vecka ska jag styla  en plåtning och för en gångs skull ta i och ha färg och mönster, leopard och Libertyprint. Det känns att färg är tillbaka och det är väl inte så konstigt, med tanke på att vi just har tagit oss igenom en pandemi. Min inspiration är @carolinebillebrahe och hennes eklektiska stil.

Le Wishlist

Själv kommer jag nog  att hålla mig till min grå/ beige/ brun/ svarta stil ett tag till, iallafall i inredningen, men jag skulle kunna tänka mig att matcha de färgerna med några pastelliga lakan från Midnatt. Har hört att de inte bara har fina färger, men även är jättesköna att sova i.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 3
Le Wishlist

Bild från Artilleriet

Eftersom min äldste son är längre än jag, börjar det bli trångt i soffan, och vi tittar på en möbel som kompletterar de vi redan har. Just nu lutar det mot en Etcetera Lounge Chair, en riktigt 70-talsklassiker som skulle göra sig utmärkt i vår sekelskifts-lägenhet. Älskar när man blandar stilar, vi har ju möbler från flera olika årtionden och sekel hemma, då blir det mer  levande.

Le Wishlist

Jag skulle verkligen, verkligen vilja ha denna klänning från Matteau, den passar ju både på stranden och att ha på en somrig middag med sandaler och smycken till. Jag firar en speciell dag i sommar och letar fortfarande efter den perfekta klänningen till den dagen.

Le Wishlist

När vi kör “finn fem fel” med vårt vardagsrum, är det är det alltid mattan det faller på. Precis som när jag köper kläder, går processen långsamt även med inredningen här hemma och vi tänker igenom allt länge innan det blir köp. Då brukar vi också behålla det i många år efteråt. Så mattan har varit en lång process och vi har letat och provat oss igenom så många olika märken och varianter, tills vi hörde om samarbetet mellan en av de bästa inredarna vi har i Sverige, Lotta Agaton och Layered. Lotta  har skapat en kollektion med möbler och mattor som kommer ut någon gång nu i juni och jag väntar fortfarande med spänning på en matta därifrån, som kommer att ändra utseendet på hela vårt vardagsrum.

Le Wishlist

Bild från Pinterest

Slutligen så önskar jag mig en ny hår-look. Jag har bokat tid hos frisören denna vecka, och precis dagarna innan måste jag alltid hålla mig från att ta fram saxen och bara klippa av det. Jag har ju gjort det förut, och det brukar inte bli så bra, plus att min frisör har ett himla schå att försöka rädda det efteråt till en bra frisyr, så jag låter bli.

Men jag är väldigt sugen på att klippa av det en ganska rejäl bit, och kanske spara ut luggen. Mitt hår är tjockt och tungt och växer fort så jag tänker mig att denna frisyr skulle hålla längre och också bli lite luftigare så här på sommaren.

Vad tror ni?

Monika · 2 weeks ago
Härligt och inspirerande inlägg-som alltid! Tror att den klippningen skulle bli jättefin

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Monika!

Camilla · 2 weeks ago
Tror du skulle passa jättebra med lite kortare hår! Midnatts lakan är verkligen sköna. Blir bara bättre efter många tvättar!

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Camilla! Åh då är du ännu en som har bra erfarenhet av Midnatt.

Anna · 2 weeks ago
Den där frisyren kommer bli så snygg på dig! Fåtöljen står också på min önskelista, helt underbar! du får gärna tipsa om snygga badkläder och strandkläder när du får tid!

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Anna! Ja vilken bra idé för ett inlägg, det gör jag gärna.

Lisa · 2 weeks ago
Finns budget-alternativ på klänningen på Mango just nu!

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Lisa - måste genast gå in och titta på Mango!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se