Le week

1 month ago

Ja hörni, dagarna bara rusar förbi. Och det här är ju den bästa tiden på hela året så jag försöker stanna till och njuta, dra in den klorofyllgröna doften från allt som är grönt och lyfta blicken och titta på allt och alla.

Våren och sommaren startade ju nästan i samma sekund som vi flyttade hem, ändå känner vi oss lite lurade på våren. För det är ju först här hemma som vi njuter som mest.

Le Week

Så här tom ser ni aldrig Nybrogatan, men när jag gick och köpte bröd tidigt i lördags morse, kunde jag inte låta bli att stanna och ta en bild. Där ligger de, alla restaurangerna som bubblar av liv om kvällarna, pampiga Astoria, lilla pärlan Schmaltz, party- Ciccio’s och Villa Dagmar. För att inte tala om alla ställena mitt emot.

Le Week

Det är inte bara vi via som är glada över att vara hemma igen, barnen njuter också i fulla drag. Får nästan lite dåligt samvete över att Hugo aldrig klagade när vi bodde i Norra Tornen, men nu så tydligt visar var han känner sig hemma.

Le Week

Att ha badkar har också varit saknat, jag var tvungen att testa om skateboarden verkligen fungerade som “vinbord” i badkaret, och det gick alldeles utmärkt. Tills Hugo hörde att jag tappade upp ett bad och genast hoppade i, då var jag snabbt tvungen att flytta på både vinglas och skateboard.

Le Week

Hämtade ut lampan, som fått en längre sladd på Brunells, och kunde åter hänga upp den över matbordet. Nu är det bara tavlorna kvar som ska hängas upp, sen är vi 100% i ordning igen.

Le Week

Och jag köpte ett nytt plagg till min garderob, det första på väldigt länge. Sen hade jag de vita jeansen varje dag efter det. Så funkar jag.

Le Week

Det blev ett par Rowe från Weekday som inte är helt kritvita, utan äggskal, kitt eller offwhite, beroende på vad man gillar. Jag älskar dem.

Le Week

Nu började också flip-flop säsongen, min favorit-säsong.

Le Week

Det enda som är viktigt då är väl att fötterna är någorlunda putsade, och jag svär på den här fotcrèmen från Exuviance, jag sover med den och vaknar med bebisfötter. Jag lovar, prova själva ska ni se.

Le Week

Putsade håret också.

Både jag och min frisör var exalterade över att jag ville ha håret kortare

Le Week

Men såhär i ärlighetens namn så blev det inte så stor skillnad, trots att det rök minst en decimeter.

Så nöjd ändå, färgen blev magisk och kommer förhoppningsvis hålla hela sommaren.

Le Week

Jag hade även en fotografering förra veckan, och gjorde sedvanlig fitting innan för att får en känsla för hur kläderna kommer att bli på bild. Den här helt magiska klänningen från danska Baum & Pferdgarten kommer i höst. Synd, den hade passat perfekt för det där speciella tillfället i sommar.

Le Week

Provade också dessa örhängen från Nootka som jag lånat för fotograferingen, och blev helt förälskad, dessa små mini-hoops i silver kom genast först upp på min önskelista.

Le Week

Vi provade vår nya granne Astoria, och av någon anledning har jag varit skeptisk, men blev helt blown-away av hur gott det var. Trots att de hade haft en brand i köket på morgonen, och därför var tvungna att erbjuda en något mindre meny, blev vi supernöjda med maten. Kan varmt rekommendera sallad Nicoise som jag åt, eller musslorna och gödkalven med tryffel sås.

Le Week

Men nu lämnar vi allt det här härliga för ett annat härligt ställe – vårt landställe.

Ser ändå fram emot att spendera hösten här, på “min gata i stan”.

Sara · 1 month ago
Åh vad fint att ni älskar ert hem så! Tänk vad underbart att känna så… Jättefina jeans! Jag har dessa i samma färg men ngt kortare… älskar!!! Blev nu sugen på lite längre Ha en underbar sommar men glöm inte skriva lite till oss! Lite rea-tips kanske? Från de dyrare märkena… det är det jag drömmer om.

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Sara❣️ Självklart kommer jag att uppdatera bloggen även under sommaren. Rea-tips är en jättebra idé. Och ja - jag gillar då jeans har lite vidare ben är långa - tog 32 i längd.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se