Le wishlist

4 months ago

Morsdag närmar sig ju med stormsteg, och jag tänkte passa på att önska mig helt orimliga saker.

För önska sig kan man väl alltid få göra?!

 

Le Wishlist
Le Wishlist
  1. Jag följer Emelie Thornadtson på instagram, och för inte så länge sedan gjorde hon ett samarbete med Artilleriet. ALLT är slutsålt, och jag förstår varför, vem skulle inte vilja ha en av hennes underbara, handgjorda ljusstakar hemma? Älskar dem!
  2. Ett subtilt halssmycke i form av mitt stjärntecken från Blue Billie, eftersom all form av oregelbundenhet tilltalar mig.
  3. En lite finare pyjamas, som denna från Bonetine önskar jag mig, för jag skulle ju ha den med högklackat till fest.
  4. Önskar man sig något tillräckligt länge så blir det kanske så? En av Mats Gustafssons stenar skulle passa så fint hemma.
  5. Jag har länge letat efter en klänning som inte är för gullig/ romantisk, och den här drömmen i linne från By Malene Birger är perfekt. Jag har ett speciellt tillfälle i sommar då jag skulle vilja ha den.

Clara · 4 months ago
Underbart att önska! Det är halva grejen❤️ Välkomna hem till ert vem igen, förstår ni njuter!

Nikki · 4 months ago
Hej Malin! Det känns viktigt för mig att konsumera hållbart och att därmed köpa kläder med hög kvalitet, men hur ser jag skillnaden på märken där jag faktiskt betalar för kvalitet och märken där jag bara betalar för... märket? Skulle du kunna tipsa om några prisvärda märken med bra kvalitet? Tack för en toppenblogg! <3

Malin Rudén · 4 months ago
Hej Nikki, Åh vilken svår fråga. Läste en gång en jättebra artikel skriven av Daniel Björk där han spräckte hål på märkesbubblan och varför det ska kosta så mycket, där vissa märken, bl a Acne Studios hade uttalat att de med flit höjt priserna de senaste åren, inte för att kvalitén ökat utan för att bli mer eftertraktade. Så många märken är ju väldigt överprisade. Men, för att ge ett snabbt exempel så är ju House of Dagmar med sin uttalade ekologiska synvinkel ett utmärkt exempel för att du betalar för det du får. vill du att jag gör ett helt inlägg om detta?

Nikki · 4 months ago
Bästa du, hade ÄLSKAT ett inlägg om detta!!!

Linda · 4 months ago
Den klänningen alltså! På tal om önska: kan man få önska ett inlägg med tips på klänningar att ha till jobbet på vår/sommar? Så många av mina klänningar som jag inte känner mig bekväm i på jobbet. Tex pga för korta, för uppklädda, för kort ärm, för hög slits osv. Obs har egentligen ingen klädkod på jobbet, jobbar på kontor med kommunikation, men för egen del gillar jag när det är lång ärm (eller åtminstone till armbågen), minst går över knäna och inte är för tight! Låter som det borde vara enkelt att själv hitta några fina klänningar med den här tydliga kravlistan men jag tycker det är supersvårt!

Malin Rudén · 4 months ago
Hej Linda, Jätteroligt fråga som jag självklart ska svara på!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se