Le week

3 years ago

le week

Mira kom förra veckan och tog kort på mig för ett jobb som ni nog snart kommer att få se här på TWWP.

le week

Just den här dagen var det strålande sol och varmt, vi åkte upp till terassen på 34e våningen och det kändes nästan som sommar.

le week

Även i lägenheten strålade solen in och lägenheten visade sig från sin bästa sida.

le week

Hade vi bott lite högre upp i huset hade vi kanske inte behövt att ha fördragna gardiner hela tiden. Precis utanför vårt sovrumsfönster, som ligger i den stora korsningen på Torsplan, ligger ett stort övergångsställe. Och när man står där och väntar, söker sig blicken osökt upp mot vårt våningsplan. En av de sakerna som jag längtar efter när vi flyttar hem, är att vi inte kommer att ha morgonrock på oss bara för att gå på toaletten.

le week

En av de saker jag kanske kommer att sakna är det här köket (eller nej, jag älskar ju vår köksö, familjens samlingspunkt). Men det här köket är och har varit jättebra under vår evakuering.

le week

Hiss-selfie

Något jag definitivt kommer att sakna är att ta hissen direkt ner till gymmet nere i källaren. Nu när jag kommit igång är jag ostoppbar, springer varannan dag, 5 km på en halvtimma. Men sen när vi flyttar hem tar jag och springer ute istället, det kommer att bli jättehärligt det med.

le week

Imorgon fyller Andreas år, och eftersom jag har en fotografering i Vingåker då, vet jag inte hur mycket jag kommer att kunna fira honom. Så vi gjorde det i lördags istället. Gick till Matmarknaden och köpte skaldjur.

le week

Helt otroligt goda ostron, jag tror att de var svenska. Vi är väl alla inspirerade av Lotta Klemming nuförtiden…

le week

Ostron och champagne, sedan gjorde vi gratinerade havskräftor som också de var “hoppa upp och slå mig på käften goda” som han i disken sade. Killarna åt dem med pasta, jag åt mina som de var.

le week

De här jättefina champagneglasen har vi precis fått hem, Andreas har ärvt dem efter sina föräldrar. Så vi passade på att inviga dem och champagnen blev nästan godare i dem. Fast den här kvällen hade något magiskt över sig, allt var gott och fint.

Sedan öppnade vi presenter och det blev aldrig någon film för Andreas och jag satt kvar sent och bara pratade, medan pojkarna faktiskt lekte med varandra. Det är andra gången Andreas fyller år sedan pandemin började, andra gången som vi firar “bara” vi. Men det är något fint över det också.

Nästa inlägg tänkte jag skulle handla om solglasögon, så ni som inte redan har tipsat mig, kom med era bästa tips, era favoriter, så sätter jag ihop alla i ett inlägg.

Kram

Paulina · 3 years ago
Tycker att era bordstabletter är oerhört fina, vad är det för tjusigt? :)

Malin Rudén · 3 years ago
Tack Paulina! Jag minns inte vad de heter, men jag har köpt dem på Norrgavel.

Paulina · 3 years ago
Åh perfekt, tusen tack Malin!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se