Helix

1 month ago

Vi har nu bott i Norra Tornen i 7 veckor och fick precis veta att det blir 7 veckor till… Men hallå! Det skulle ju ta 4-6 veckor! Och nu blir det sammanlagt 14 veckor. 14 veckor, det är 3 månader. 3 månader hemifrån. Vilket betyder att vi flyttar hem i slutet av april. Ja, jösses.

helix

Samtidigt har vi det ju bra här, jag får inte klaga för det skulle kunna vara mycket värre.

helix

Lägenheten är stor, 4 rum och kök, med de flesta rummen i fil, och vår lägenhet kryper verkligen runt ett hörn. Vi har fyra terasser (som vi inte utnyttjat än)  och fönster i tre väderstreck.

helix

I varje ände av lägenheten ligger sovrummen. Pojkarna har ett stort som de delar på, med två fönster. Vi kunde inte ta med oss våra egna gardiner, som ligger magasinerade, men vi har fått lånegardiner under tiden, som håller solen ute. Typ.

helix

I vårt sovrum finns det fyra fasta garderober, men ändå har jag inte kunnat ta med mig alla mina kläder, skor och accessoarer. En del ligger alltså magasinerat.

helix

Men vi tog med oss sådant som vi kanske skulle kunna klara oss utan, men som gör att det känns lite fint omkring oss. En torkad blombukett som jag fått av Michelle bl a . Tur det, jag har, eftersom vi inte visste hur länge vi skulle bo här, inte köpt färska blommor en endaste gång. När vi flyttar hem igen ska jag kompensera med något sånt där blomster-abonnemang, som Flowery el liknande, och ha färska blommor varje fredag.

helix

Det finns också två stycken härliga badrum med vackra materialval. Det mindre ligger närmast vårt rum, så det använder vi vuxna, och det stora använder killarna, men där finns också en tvättpelare snyggt inbyggd i ett skåp. Tur att vi har två badrum, ni som har tonårsbarn förstår. Oscar låser numera dörren när han duschar. Jag fattar. Även om jag själv växte upp i en jätteliberal familj där mina föräldrar, mina äldre bröder och jag bastade nakna varje helg tillsammans, ger jag honom det utrymmet han behöver. Vill han inte visa sig naken för mig, så behöver han verkligen inte göra det.

helix

Den fina stenen i badrummet finns också i köket, på bänken och som stänkskydd. Hela lägenheten är målad i vitt, förutom alla snickerier, som är målade i en ljus grå färg. Och eftersom det är fönster från golv till tak, finns det inga element under dem, utan istället golvvärme i hela lägenheten.

helix

Och så mitt lilla arbetsrum, förstås. Här skrivs det mycket blogg. Och jobbas en del också, förstås.

Sofia · 1 month ago
Väldigt snyggt! Jobbigt att det drar ut på tiden...Tycker ni ska kräva utemöbler till någon balkong! Värmen kommer ju strax och då ska ni kunna sitta ute basta! Sol på dig!

Malin Rudén · 1 month ago
Jag håller med dig! Har redan spanat in ett hörn med perfekt eftermiddags-sol där jag skulle kunna sitta med en bok eller podcast.

Sofia · 1 month ago
Håller tummarna för härligt balkongliv ❤️

Sara · 1 month ago
Tänk så härligt när ni får återupptäcka er gamla lägenhet sen!❤️❤️ Håll ut!

Malin Rudén · 1 month ago
Tack Sara! Ser fram emot att flytta hem när det är vår och alla uteserveringar öppnar...

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se