Moving on

2 months ago

På måndag går flyttlasset.

moving on

Bild från Oscar Properties

Ni är många som har hört av er och berättat att Vasastaden är en härlig stadsdel och att vi kommer att trivas där.

Missförstå mig rätt – jag är inte en sådan Östermalmssnobb att jag inte kan tänka mig att lämna min stadsdel. Jag älskar Vasastaden, har själv bott där de sista åren jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar, som fortfarande bor kvar där. Oscar går i skola i Vasastaden, och kommer nu att få närmare till skolan. Så egentligen kvarstår bara 2 problem. Det är jobbigt att flytta, alltså inte till Vasastan, utan den fysiska flytten, speciellt två gånger under loppet av 4-6 veckor, med allt vad det innebär att packa ner ett helt hem och packa upp det igen. Och Hugo, som går i skola 10 minuters gångpromenad från oss, som precis har börjat gå själv till och från skola, måste nu på något annat sätt ta sig till och från skolan varje dag. Antagligen med hjälp av oss, för han är inte riktigt stor nog att åka kommunalt själv, särskilt inte om han måste byta färdmedel någonstans på vägen. Men det löser sig det med.

moving on

Bild från Oscar Properties

Lägenheten vi flyttar till är mindre än vår idag, vilket innebär att barnen får dela rum igen, men det gör de så gärna. De kommer även att få det finaste rummet. Jag kommer också att få ett litet arbetsrum, eftersom jag jobbar hemifrån, där jag fortfarande kan ha alla kläder jag lånar inför fotograferingar.

moving on

Bild från Oscar Properies

Vi kommer att få flera terasser, vilka vi kanske inte kommer ha glädje av januari-februari. Men ändå.

I huset, alltså Norra Tornen, finns det också ett gym & en biosalong, som man kan låna. Så förvänta er att jag kommer att vara supervältränad när vi flyttar hem igen och alla våra lottade filmer vi börjat titta på, kan numera intas med popcorn framför en riktig bioskärm. Bara en sån sak!

Och Hagaparken ligger precis runt hörnet, där jag ser fram emot att gå många, långa promenader.

moving on

Bild från Oscar Properties

Så att visst kommer det att bli bra det här.

Vi hörs nästa vecka efter flytten!

Trevlig helg!

Mirjam · 2 months ago
Får jag fråga vilken storlek du har på din toteme picos? Undrar så över passformen :)

Malin Rudén · 2 months ago
Jag har en stl XS, perfekt ”oversized” blir den då, eftersom den är stor i storleken.

åsa · 2 months ago
ni kan besöka Tennstopetgrill där jag huserar numera ett till plus med Vasastan Åsa

Malin Rudén · 2 months ago
Ja, hurra, såklart vi kommer! Kram

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se