Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Favoritplats | October 30, 2020 | The Way We Play

Favoritplats

2 years ago

Vi for ner till vårt landställe.

När vi kom fram visade det sig att vi fått besök. – av möss. Antagligen för att vi öppnat upp nya hål i köket på grund av renoveringen i somras.

Favoritplats

Och när vi målade om, rev vi även ut all belysning under skåpen, något vi inte behövde bekymra oss om i somras, när det var ljust nästan jämt, men nu märktes avsevärt i den här mörka årstiden. Var tvungen att tända ljus för att kunna laga mat första kvällen. Fint & mysigt ändå.

Favoritplats

Älskar ju att vara här, oavsett årstid, och vi har täppt igen hål och satt upp ny belysning.

Vi har också haft byggmöte med arkitekt som ska hjälpa oss i vår varsamma renovering av vårt hus.

Favoritplats

Jag har också träffat vänner, som Elin (Renck). En av anledningarna till att jag tycker så mycket om att blogga här, förutom ni fina läsare förstås, är att jag har fått nya vänner. När Elin såg att jag också har landställe i Torekov, förslog hon att vi skulle ses och det gjorde vi. Då hade hon två barn och ett i magen, nu har hon fyra.

 Det fina med Elin, är att när vi ses, även om det har gått lång tid sedan sist, är det som att vi fortsätter på den mening vi sist avslutat. Och sedan pratar vi i munnen på varandra tills det är dags att skiljas åt igen. Det är fint.

Elin bor för tillfället i Torekov med sin familj och hon älskar det. Jag kan förstå varför.

Favoritplats

Det finns så många vackra platser här nere att besöka, som Norrvikens Trädgårdar.

Favoritplats

Jag blir aldrig besviken på deras mat.

Favoritplats

Allt är vackert i Norrvikens Trädgårdar, t o m tuppen är helsvart (helt i min smak).

Favoritplats

Förutom att umgås med vänner vi har härnere, så umgås vi ju också med varandra på ett annat sätt än i stan. Vi spelar spel (och låter minstingen vinna för familjefridens skull)

Favoritplats

Och idag glaserade vi den keramik som vi drejade i somras. Slutresultatet får vi se i påsk – nästa gång vi är här. Om vi inte åker ner till jul, något vi inte prövat förut, men som jag skulle tycka vore underbart att göra.

För den här platsen är min absoluta favoritplats, för vad den gör för mig och min familj. Med musbajs, och allt…

Cecilia · 2 years ago
Åh vad mysigt det låter (minus möss)! Drömmer själv om eget sommarhus. Har lägga på söder, men mixen puls i stan - mys i typ skog skulle vara perfekt. Trevlig helg!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack - det är precis så jag känner - sån lyx att ha både och. Trevlig helg du med!

Malin Rudén · 2 years ago
Tack - det är precis så jag känner - sån lyx att ha både och. Trevlig helg du med!

Eva Ryden · 2 years ago
Hej Malin, vi letar också efter arkitekt i Båstad för en make-over av vårt nyinköpta sommarhus - idag ett nedgånget 70-tals mexitegelvilla men med potential (hoppas vi, haha). Det har visat sig svårart att hitta rätt, många tar bara offentliga uppdrag eller projekt av mastodontkaraktär. Så jag vore evigt tacksam om Du kunde tänka Dig att förmedla kontakten till den som hjälper Er, som säkerligen är någon som delar Din vision och känsla för stil och design. Jag ser också fram emot att få följa Er process, som en härlig inspirationskälla, hoppas Du dokumenterar renoveringen här på bloggen.

Eva Ryden · 2 years ago
Hmm, hade en fråga om Din arkitektkontakt, Malin, försvann den, eller togs den bort? :-(

Malin Rudén · 2 years ago
Hej Eva, Det är jag som har missat din fråga. Vi har fått hjälp av Stellan Pauli, som bor i Båstad, stellan.pauli@bjarebyggkonsult.se. Lycka tillade renoveringen, låter superkul!

Sara · 2 years ago
Underbart att få hämta energi i Skåne!! Det ser så härligt och fint ut, klart ni ska fira jul där! Kram

Malin Rudén · 2 years ago
Ja, jag ska nog övertala mannen att göra det ändå! Kram

Sofia · 2 years ago
Vad fint du skriver om Torekov! Älskar också Torekov och är glad att bara bo 15 min bort. Lyx! Glada hälsnigar Sofia ( Ebbas kompis)

Malin Rudén · 2 years ago
Hej Sofia, Så roligt att du läser bloggen! Jag avundas er som bor därnere året runt... Kram

Sofia · 2 years ago
Hallå Malin! Du skriver ju så himla bra så kan inte låte bli att läsa! Vi får ses på en fika någon gång när ni är nere i byn! Kram Sofia

Malin Rudén · 2 years ago
Tack snälla! Ja - det vill jag gärna! Det blir antagligen påsk nästa gång, eller förhoppningsvis i mellandagarna om jag får som jag vill! Vi hörs! Kram

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se