A day’s march

2 weeks ago

Igår kväll var jag på en förhandsvisning av ett nytt klädmärke som släpps i butik i dag – A Day’s March damkollektion. Jag har väntat på detta, och ville titta och känna på kollektionen på riktigt. Och – som förespråkare av baskollektionen, så är det här verkligen allt man behöver. Så fina kläder, till jättebra kvalité och bra pris. Kan det egentligen bli bättre?

Jag ville GENAST ha flera plagg, och hoppas att de kommer att hänga i min garderob länge.

A Day’s March

Först och främst – min favorit – “pyjamasen” i ull, den perfekta outfiten, som kan bäras ihop och var för sig. Det som jag tycker extra mycket om är sidosömmarna i kontrasterande färg. Självklart skulle jag också, som här, bära den med en polo under.

A Day’s March

Det fina med den polon är att även den har kontrasterande söm i sidorna.

A Day’s March

Den svarta kavajen, lagom oversized, med bara en knapp, med perfekt passform

A Day’s March

Det fanns också en klassisk, krispig, vit skjorta, som jag inte hittar här, men denna smokingskjortan är också fin

A Day’s March

Rocken, buren exakt såhär med en stor, stickad polo under, svarta byxor och vita sneakers. Ja, ni ser ju själva, det står “Malin” på hela denna kollektion.

A Day’s March

Det finns så mycket fint i denna kollektion, och alla kläderna finns i butik (och online) fr o m idag.

Glöm inte var ni hörde det först…

Madeleine · 2 weeks ago
Stort tack för tips! Så fin kollektion, mina tonårsdöttrar sa det stod "mamma" på bilden med den grå tröjan och de grå byxorna...får nog kika in i butiken här i Göteborg.

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Madeleine, Vad roligt att dina döttrar tyckte om outfiten, bästa betyget ju! Skynda dig, för jag har förstått att vissa plagg redan håller på att sälja slut... Lycka till!

Sara · 2 weeks ago
Alltså HUR mycket snygga märken och kollektioner har vi inte i Sverige nu?! Ok även Danmark o något i Norge men herregud, Sverige! Att åka utomlands för att shoppa känns, förutom Corona nu då, helt onödigt. Vi har ju i särklass bäst mode i världen. Ok man kanske är präglad som svensk, må så vara. Heja svenskt mode! Detta såg ju makalöst fint ut! Trevlig helg!!

Malin Rudén · 2 weeks ago
Tack Sara - och så himla bra tänkt! För vi måste stötta våra svenska märken, så att vi kan ha dem kvar, och då inte bara kedjorna. Och jag kan verkligen rekommendera A Days March med så fin kvalité till ett så bra pris! Trevlig helg till dig med!

Camilla · 2 weeks ago
Så snyggt det ser ut och riktigt bra priser!

Malin Rudén · 2 weeks ago
Eller hur?! Jättefint och fantastiska kvalitéer till ett så bra pris. Nu måste vi bara skynda oss innan allt tar slut...

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se