Life

10 months ago

Life

Våra dagar härnere flyter nästan in i varandra och jag har blivit helt dagvill. Det är en sådan lyx att kunna vara ledig såhär länge. Jag saknar inte livet i stan en sekund, och försöker inte att tänka på att mer än halva sommarlovet har gått.

Life
Life

Jag åker på loppisar i någon slags köphets till det nya köket. Jagar trasmattor och skärbrädor som om det inte fanns någon morgondag.Åker tillbaka nästa dag för att köpa den där tavlan som jag såg, men då är den för det mesta redan såld.

Life

Sen kommer jag ändå hem med icke-loppisfyndens nya skärbrädor och kökshanddukar. Ja, ja.

Life

Regniga dagar kräver lite mer uppfinningsrikedom, så att de små/stora liven inte ska fastna framför sina electronic devises. Koja är en bra lek, även om den antagligen var slut så fort jag tagit bilden, och Ipaden fick följa med in i grottan.

Life

Vi har ju en hel del möbler som alltid stått här, och som jag älskar, som jag skrivit om förut. Låtit böcker stå kvar i bokhyllor osv. Men efter ommålningen av köket kliar det ändå i att ta tag i rum efter rum och verkligen gå igenom allt lite noggrannare.

Life

Vardagsrummet är i och för sig kanske det finaste rummet precis som det är, men hall och sovrum står nu i kö för lite uppfräschning. Jagar alltså vidare på loppisar, nu efter tavlor och träskålar.

Life

Mellan varven hinner jag dock ta en öl med min man, som stöttar mig hundra procent i processen. Det här är ju ändå hans barndoms landställe så jag kommer aldrig göra om det för mycket. Det måste finnas kvar en känsla och en doft och ett ursprung. Nästan som inför ett bröllop, ”något gammalt, något nytt…” osv.

Life

Just det. Jag fyllde ju år också. Eftersom vi packade vår sommargarderob när det var varmt, och alltså bara hade med oss ganska tunna sommarkläder, önskade jag mig en varm tröja och fick denna polon i present. Den kommer från Lisa Yang och fler personer intygar att jag är skön att krama när jag har den. Ja, faktiskt, så kramas jag såhär i pandemi tider. Kanske inte med allt och alla, men med nära och kära.

Life

Hälsade förstås på hos Bissa Segerson i Hov och funderade på hur mycket mer jag måste köpa av hennes vackra keramik. Några kryddkrukor till nya, ommålade köket måste det ju bli.

Life

Nej, nu måste jag nog dra ut på en till loppisrunda. Vi hörs sen!

Saman · 10 months ago
Grattis pa fodelsedagen i efterskott! Sa avis pa alla som har tillgang till underbara loppisar i Sverige:(

Malin Rudén · 10 months ago
Tack Saman❣️ Älskar loppisar, finns det inga där du bor?

Saman · 10 months ago
Det finns loppis har i Boston och runtomkring men inga som saljer fina scandi prylar. Alskar alla dina inrednings/loppis inlagg och alla andra inlagg:)

Malin Rudén · 10 months ago
Tack Saman! Så roligt att du läser ända från Boston.

Eva · 10 months ago
Hej Malin! Så fint köket blev! Kan Du inte tipsa om vika loppisar som är värda att besöka runt Båstad/Torekov, ska dit nu i helgen. Var världsmästare på loppis förr i tiden men har kommit av mig på senare år pga man och barn och allmän hets och överpriser i Sthlm... Men nu har jag svår abstinens...

Malin Rudén · 10 months ago
Hej Eva, jag kan tipsa om tre ställen nära här; Randigt & Rutigt i Grevie, Antikkulan nära Ängelholm och Form 1900 i Viarp. Mer antikaffärer kanske än loppisar. Men vi ser alltid skyltar utmed vägen och stannar spontant. Lycka till!

Eva · 10 months ago
TACK MALIN! Det ska bli superkul att spana in dem. Älskar Din blogg och Din stil, väldigt inspirerande. Ha en fortsatt underbar semester!

Malin Rudén · 10 months ago
Tack Eva & tack detsamma<3

Lina J · 10 months ago
Åh vilken fin bokhylla! Vart kommer den ifrån?

Malin Rudén · 10 months ago
Hej Lina, Och tack! bokhyllan är en från Öresund-serien av Börje Mogensen med lite extra patina efter att ha stått i vårt sommarhus i 60 år.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se