Sale

3 months ago

Fick återigen en sådan bra läsarfråga, som jag har gett mig i kast med att svara på:

sale

Jag älskar reor, men precis som med allt annat försöker jag undvika spontanköp, och planera vad jag behöver och kommer ha länge. Kanske har jag väntat med flit att köpa det där plagget, tills rean har slagit till. (Och har jag hunnit tröttna på just det plagget under tiden, var det ju inte meningen, eller hur?) Det är väl nu som vi passar på att köpa de där lite dyrare plaggen, som plötsligt finns tillgängliga till ett bättre pris.

Här kommer några rea-tips som finns därute nu. Det finns ju alltid en risk med rea-plagg att de redan har tagit slut, men jag länkar ändå och hoppas ni hittar det ni letar efter!

sale

Jag älskar ju Rodebjer, och skulle nog kunna hitta mer plagg än dessa på rean, men har hejdat mig lite. Flera av dessa plagg har ja ju haft med tidigare, och det är väl det som är själva poängen, jag tycker fortfarande att de är fina. Nu till ännu bättre pris:

 1. Den här vita spetsblusen är ju sommarens finaste plagg, nästan ett måste i varje garderob. Romantisk, med en massa volym passar den lika bra till jeanshorts som till kjol, kanske på Midsommarafton.
 2. Den här kjolen är ju en sådan kjol som jag ser att man kan använda till t-shirt, med en kavaj över, men också på stranden, över baddräkten.
 3. Kaftanen blir ju också perfekt på stranden, över en baddräkt eller bikini.
 4. Min favoritklänning. Punkt.
sale

Arket får gärna vara med på min rea-lista, även om de är märke som inte är så dyra även utan rea. Men det är ett av mina favoritmärken, och det fanns en massa fint på deras rea i år:

 1. Den här jackan rekommenderade jag en väninna när hon frågade mig om en jacka som passar till kjol. Den är precis en lagom blandning av elegans & workwear, och fungerar således till allt. Hon blev jättenöjd, btw.
 2. Nu är det ju så att ugly-sneakersens tid är förbi (ja, jag kommer ha mina adidas falcon ändå) och en ny tid med platta, enklare, retroliknande sneakers är på mode. Dessa från Veja är alltså helt rätt.
 3. Ni som känner mig vid det här laget, vet att jag inte kan motstå en pyjamas. Den här kommer jag alltså inte att sova i, utan bära till sandaler i sommar.
 4. Manchesterjeans i 70-talsmodell i ljus sandfärg, hur fint?!
sale

Stylein tillhör ju också ett av mina favorit-märken, och på deras rea hittar jag alltid något. Som:

 1. Den här kavajen, så fin till allt nu i sommar. Det syns kanske inte på bilden, men det finns en blå ton i rutan, som gör att den passar perfekt även till blå jeans. Kavaj är ju ett måste i garderoben, och har man redan en svart, tycker jag att det är fint att ha en ljus, gärna rutig, också.
 2. En beige top som passar till allt i sommar, och även i höst
sale

Hos danska By Malene Birger hittar jag ofta något.

 1. Jag föreställer mig att det kommer att bli lite kyligt i sommar, då vi ska vara hemma i Sverige hela tiden, så jag önskar mig verkligen en stor, stickad polotröja att dra över klänningen på kvällen. Den här är så fin med sina knappar, och jag kommer definitivt att fortsätta använda den i höst
 2. Den här blusen är ju som en saga med sin fina krage. Jag har haft med den förut, men nu är den alltså på rea
 3. Fint med kjol med ett rutigt mönster, passar både till blusen och den stickade tröjan
sale

House of Dagmars rea hittade jag denna klänning, den finns även att köpa som tvådelat, med tröja och kjol. Satsa på stickat hos Dagmar, det är de så duktiga på.

sale

Filippa K hittar jag alltid bra bad, gillar deras modeller och kvalitén är också bra.

 1. Därför hittar jag en bra baddräkt där (det finns även bikini på rea om man föredrar det)
 2. En snygg sandal att varva sneakersen med
 3. Jag förespråkar ju den snygga slipklänningen, och hos Filippa K hittar jag den alltid
 4. Ytterligare en snygg kaftan att dra över baddräkten när man ska till stranden
sale

När jag såg att Tiger of Sweden hade startat sin rea, gick jag genast in och letade efter en kavaj med runt urringning, som jag tidigare haft med i mina wishlist, men den var tyvärr slut.

 1. Däremot hittade jag den här jackan, som också är som en slags utility jacka, vilket ju passar perfekt på landet
 2. Den här blusen är magisk, som tagen ur en Sofia Coppolas film “Marie Antoinette” . Den är på rea nu, så skynda fynda!

 

Det här är ju bara ett litet urval av all rea som finns. Vissa märken, som Totême, har inte börjat sin rea än, men om man tittar på t ex wakakuu, som har Totême kan man hitta en hel del plagg på rea. Andra märken jag gillar, som inte börjat sin rea än, och därför inte är med i detta inlägget är &Other Stories, Acne Studios och Ganni. Så håll även ögonen på dem.

Lycka till!

Elin Nord · 3 months ago
Rodebjer klänningen Malin!! Dog när jag såg den. Egentligen föll jag för den svarta först men gillar kvalitén mer i denna + att den här är lite kortare. Nu är den köpt! Kunde inte motstå den längre och nu när den dessutom var på rea. Kul att den är en favorit hos dig också! Stor kram, Elin

Malin Rudén · 3 months ago
Åh vad fin den klänningen kommer bli på dig Elin, jag kan verkligen se dig i den! Stor kram Malin

Anna · 3 months ago
Åh tusen tack för bra inlägg! Den fina rodebjer-blusen har jag spanat på sedan tidigare. Nu ska jag gå in på alla fina länkar och kanske hamnar ngt i shoppingkorgen.

Malin Rudén · 3 months ago
Kul att du gillar Anna! Och hoppas att du hittar något, Rodebjer-blusen är magisk.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se