Postcard

3 months ago

Blir så lycklig varje gång jag tittar på alla fina bilder som läggs upp från Sverige just nu. Tänk – det gick ju alldeles utmärkt att stanna hemma i vårt vackra land som har så mycket att bjuda på.

Här är några av mina egna vykort från den tid vi har hunnit vara här:

Postcard

Första kvällen vi kom fram, dukade vi bordet med våra vackra skärbrädor från Brugi, som vi fått i present av övernattande gäster, och plockade fram de godsaker vi hade med oss. Andades in och tittade lyckligt på varandra: nu är det äntligen sommarlov och vi är framme i vårt paradis.

Postcard

Det har ju varit varmt, och badväskan hänger alltid redo i hallen för att kunna tas i farten

Postcard

För bröderna vill bada hela tiden. Och jag med.

Postcard

Och de där kvällsdoppen, efter middag.
Magiskt.

Postcard

Och den där magiska himlen i skymningen som jag aldrig tröttnar att titta på. Ska nog framkalla och förstora den här bilden och hänga upp på väggen hemma i stan. Så att jag aldrig glömmer. Samma sak som jag vill göra med luften här, om jag kunde, skulle jag fånga den på burk, och försiktigt lyfta på locket och andas in när vi inte är här.

Postcard

Hänga tvätt ute ändå

Postcard

Och kan vi inte åka till Italien, så tar vi en liten bit av Italien till oss: ett litet olivträd som nu står i trädgården.

Postcard

Sedan har det ju också varit Midsommar. Vi firade med vänner som hyrt ett über-pittoreskt hus i Kattvik.

Postcard

Ytterligare ett litet paradis

Postcard

Ja, ni förstår själva.

Postcard

Och jag fick sätta på mig min nya blus & kjol från Stylein.

Postcard

Nej, nu ska jag bada lite till. Vi hörs sen!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se