Le wishlist

1 month ago

Just nu känns det ju inte särskilt modernt att lägga jättemycket pengar på dyra designer-plagg eller väskor. Antingen så köper vi pre-owned eller så får vi hitta alternativ hos kedjorna. Var bara noga med att hitta kläder med god kvalité, så att de håller länge.

Ni är många som har hört av er om en “wishlist” med lite billigare plagg. Här har jag tittat för att hitta “Best of Budget”:

le wishlist
le wishlist
  1. En oversized jeansjacka passar bra över både klänning och byxor. Jag tittar alltid in hos Weekday när det kommer till denim.
  2. En minimalistisk väska i läder utan logotyp eller namn skrivet över känns helt rätt. Denna från COS håller nog i många år framöver.
  3. Marint och randigt är alltid fint på sommaren. Klänning från Zara.
  4. Sommarens finaste sko, en flip-flop med klack. Från Arket, förstås.
  5. Creoler i guld är finaste smycket på sommaren. Dessa från Glitter.
  6. & Other Stories gör de finaste, mest romantiska kläder just nu. Känns så rätt. Detta set, skulle kunna vara en pyjamas, men jag skulle bära det som det är, eller var för sig. Blusen blir fin till jeans.
  7. Jag har letat med ljus och lykta efter de perfekta jeansen, det ska vara hög midja och smala ben och så ska de vara ankellånga. Hittade de perfekta hos H&M.

Maria · 1 month ago
Hej! Jag har ett önskemål om inlägg på bloggen, om du har tid. Jag tar examen från min högskoleutbildning snart. Nu i corona-tider blir det en mindre, anpassad examensceremoni med bara elever och lärare men jag vill ändå känna mig fin. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig? Hjälp!

Malin Rudén · 1 month ago
Vad roligt - tack för frågan Maria! Jag ska definitivt ta tag i den här frågan och besvara den