Le wishlist

4 years ago

Jag läste häromdagen att Mimi Thorisson inte ens äger ett par leggings. Kände inte alls igen mig i detta, eftersom jag nu nästan 24/7 lever i tights, gymnastikskor eller tofflor och keps för att de inte ska synas hur länge sedan det var jag tvättade håret.

le wishlist

le look 24/7

Min ursäkt är väl att jag ofta efter lämning tar ett varv runt Djurgården med en pod i öronen, och då är det ju bra med just leggings.

Men – med rådande omständigheter kanske det är bra att titta på alternativa, sköna kläder som alltså har lite mer stil att ha hemma (och ute).

Jag har delat upp dem i tre olika mjuka byxor, i olika priskategorier.

le wishlist

Börjar med lyx:

  1. Byxa, Totême. Precis rätt benvidd och lite släp på sko. Dessa kan agera mjukisbyxa hemma, men även fin till fest med kavaj över, höga klackar och lite smycken.
  2. En mjukare variant av kavaj är ju denna kofta, en favorit från House of Dagmar. Kan ha som ytterplagg nu, men mjuk under när det blir lite kallare.
  3. Solglasögon, &Other Stories. Min favoritmodell.
  4. De här är ju lika fina hemma, som till fest. Blir glad bara man tittar på dem. Från ATP Atelier.
  5. Tröja i samma känsla som byxorna, &Other Stories.
le wishlist

Mellan:

  1. Cashmere är ju dyrt, men hållbart. Tittar man hos kedjorna kan man hitta cashmere till lite bättre pris, som dessa, som finns i fyra färger hos ARKET. Cashmere går ju att bära året runt, och är ju höjden av lyx om man bara har de hemma, men fina nog att även ha ute, beroende på vad man har till.
  2. Polotröja, COS.
  3. Hoodie i cashmere är ju också lyxigt, som denna från Filippa K Soft Sport.
  4. De här tofflorna från Flattered har jag, om jag kunde skulle jag ha dem utomhus också. Älskar dem.
  5. Jag har börjat bära magväska mer ofta nu (obs! Den ska inte bäras runt midjan, utan snett över kroppen, som en tajt crossbody). Denna från Ganni lyfter vilken look som helst.
le wishlist

Budget:

  1. Dessa byxor från H&M har jag just köpt, i hopp om att de ska följa med mig hela sommaren, under tunikor och storskjortor. Viktigt när jag köper byxor från kedjorna, är att de är i naturmaterial, vilket dessa är. Därför också enormt prisvärda!
  2. Det är ju fint att ha något som går lite längre ner över byxorna, som denna stickade klänning från Rodebjer.
  3. Handarbete som en makramé ligger ju helt rätt i tiden nu, kan kanske låtsas att man gjort den själv? Annars kan man köpa denna väska hos Little Liffner.
  4. Älskar tanken på att byxorna, som ju har mycket vidd i sig, ligger på dessa otroligt coola sneakers från Acne Studios.
  5. Pricken över i, scrunchie från ARKET.

Karin · 4 years ago
Känns som jag eventuellt skriver det efter varje sånt här inlägg du publicerar, men blir så inspirerad!

Malin Rudén · 4 years ago
Tack karin - fortsätt gärna att skriva, det inspirerar mig att göra fler sådana här inlägg!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se