Le weekend

4 years ago

Ännu en helg förbi, och så härlig den blev. Jag är så glad åt min lilla familj just nu, vi har ju verkligen varandra , vilket gör det mycket lättare i tunga tider som denna.

le weekend

Fångade mig själv på bild när jag passerade spegeln i hallen häromdagen. Hade satt på mig kjol, dagen till ära, för att jag åt lunch med min man. Men, även för mig, som jobbar hemifrån alltid, har det varit lite mer mjukiskläder hemma på sista tiden, och osminkade möten med andra föräldrar vid morgonlämningen.

le weekend

Vi åkte tillbaka till Bergenströms Rekvisita på lördagen, ångrade att jag inte köpt några japanska supertunna dricksglas när vi var där sist, och letar också efter fina skålar att lägga t ex oliver i. Men, glasen var förstås sålda sedan länge.

Vill ändå köpa allt därinne, ALLT! Så jag köpte en kökshandduk som nog är det finaste jag har sett.

le weekend

Och precis när vi skulle gå ut ur dörren, såg Andreas en jättevacker pianopall, något som Oscars pianofröken frågat länge om, och som jag har skjutit från mig, då vi inte hittat någon fin. Denna är en perfekt snurrpall, så nu är alla glada!

le weekend

Gick även in på Matateljén när vi ändå var i krokarna, och köpte en ostpåse. Lajvade lite att vi bodde i Enskede, det är ju så mysigt där (Elin Nord bor ju där, så när jag såg en långhårig mamma på lekplatsen, trodde jag att det var hon, men hann hejda mig när jag såg att det var en helt främmande person).

le weekend

Så dagens skörd blev den där pistagecremen från Gridelli som påstås var så god, och en väldans vacker kökshandduk.

Efteråt åkte vi till Hagaparken och gjorde en “walk and talk” med nära vänner, vilket var så ett bra sätt att ses på nu när vi inte ska umgås så mycket. Jag blev förstås inspirerad och ville bjuda hem hela deras familj på pizza, men där gick tydligen gränsen för vårt fysiska umgänge, det ville de inte.

le weekend

Så vi åkte hem var och en till sig, men det blev ändå en supermysig kväll med hämtmat från Ciccio’s och “lördagsmusik” (vilket är när Oscar sjunger för oss). God mat, gott sällskap och underhållning, vad mer kan man begära?!

le weekend

Söndag gjorde vi en till “walk and talk” med några andra vänner, och deras fina hund Lelle, som vi ju tagit hand om en hel del. Tänk att barnen, som i vanliga fall inte tycker att det är roligt att promenera, går runt hela Djurgården utan att klaga, bara de får hålla en hund i kopplet!

 

le weekend

Utomhusfika på Rosendal där det märks att våren är på gång, och det riktigt kliar i fingrarna att odla och längtan efter en egen trädgård blir stark. Vi har ju en jättestor tomt i Torekov att ta hand om, så alternativet hus och tomt i stan har inte varit aktuellt för oss. Men, nu när jag ser andra som jobbar hemifrån, och kan gå ut och ta en kaffe i solen, känns det ju väldigt avundsvärt. Ja, ja, man kan inte få allt, här i livet.

Och jag är väldigt tacksam för det jag har.

 

le weekend

Idag fyller mannen i mitt liv 50 år, och firandet har ju inte riktigt blivit det som vi hade tänkt oss (resor, hotell och restauranger har bokats av) men jag frukost på sängen är ju standard och ikväll ska vi ha festmåltid och underhållning hemma. Bara vi fyra, vår lilla familj. Det blir bra så.

Anna · 4 years ago
Härlig helg och snygg kjol! Var kommer kjolen ifrån?

Malin Rudén · 4 years ago
Hej Anna, och tack! Kjolen kommer från Ganni.

Elin Nord · 4 years ago
Malin vilken glad överraskning det hade varit att träffa dig där! Hoppas att vi kan få till en dejt när allt har lagt sig lite! KRAM

Malin Rudén · 4 years ago
Ja, verkligen! Vi måste ju verkligen ses sen när allt lagt sig! Stor kram

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se