Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
le weekend | January 31, 2020 | The Way We Play

Le weekend

3 years ago

Hurra, äntligen fredag igen! Och helg!

Idag ska jag äta lunch med en vän som jag inte hinner se så ofta, det ska bli supertrevligt, sedan har jag lovat att ta Hugo till ishockeyn, mindre trevligt. Alltså – missförstå mig rätt nu, älskar att mitt barn har en sport som han gillar osv, men ISHOCKEY… i en ishall. Jag tror ni fattar.

Här kommer lite bilder från förra helgen:

 

le weekend

Blev bjuden på ett event på NK Beuty innan varuhuset öppnade, och jag passade på att fixa naglarna, något jag annars aldrig gör. Rynkig liten hand, det där, men det kommer fler bilder på händer snart, så det är bara att härda ut.

le weekend

Sedan skyndade jag hem, för jag hade bjudit hem Elsa och Michelle, som jag tycker så mycket om, på fredagslunch, och ansträngde mig lite extra för att laga god mat och duka lite extra fint.

le weekend

Jag är som sagt dålig på att laga mat, sätta på musik, servera mat OCH ta bilder samtidigt, men dessa två bilder hann jag ta i farten, vilket ju resulterar i att två snygga tjejer kanske inte kom riktigt till sin rätta. Men, det som syns är ju att stämningen var på topp.

le weekend

Fick den här fantastiskt fina buketten av Michelle, en torkad bukett, vilket ju är mer miljövänligt än en färsk.

le weekend

På kvällen fortsatte vi vår Star Wars-maraton. Tillsammans med pojkarna har vi tittat på alla Star Wars-filmerna i kronologisk ordning dvs, för er som är intresserade, fr o m att Anankin Skywalker är ett barn, hur han blir till Darth Vader, sedan de tre filmerna med Luke, prinsessan Leia, Han Solo osv, och nu de senaste filmerna med Kylo Ren. Jag måste säga att jag , som ändå sett några av filmerna då & då under åren, är väldigt berörd och har t o m gråtit en skvätt (kanske inte så stor grej när det gäller mig, jag gråter till allt) och är nu helt beroende.

När vi har sett klart alla 8 filmerna, ska vi gå tillsammans och se den sista på bio.

le weekend

På lördagen blev det lunch hos Kaj på Teaterbaren igen. Jag har äntligen en ny mobil, med betydligt bättre kamera än på den förra, så det togs en hel del bilder.

le weekend

Som denna.

Sedan sprang vi ärenden på stan, ganska tråkiga, men nödvändiga ärenden, som nya överdragsbyxor och skridskor. Tänk att sportaffärer känns som att de dränerar en på energi, när det kanske borde vara tvärtom. Jag var alla fall helt slut efteråt…

le weekend

… så Andreas och jag piggade upp oss med varsit glas naturvin på Schmaltz innan vi gick hem och lagade middag.

le weekend

Testing, testing. Så roligt med bra kamera.

le weekend

Oscar hade bläddrat i våra kokböcker, och hittat något han gärna ville äta (och hjälpa till att laga). Jag är väl som de flesta idag, och äter inte så mycket kött längre, men när Oscar får bestämma blir det helst kött, denna med kungskrabba till, hur gott som helst. Tur att jag kommit igång med träningen nu, med sådana här helger…

le weekend

… för på söndagen när jag fick frågan på instagram om vad jag gjorde, var det matlagning på schemat igen.

le weekend

Det blev hemmagjord pizza (och här kom händerna i bild igen.) Som avrundade en helg med mycket fokus på matlagning, vänner och film med familjen.

Får se vad denna helg har att bjuda på…

Trevlig helg!

Julie · 3 years ago
Ser fram emot när jag kan se star wars med mina pojkar. De är lite små än. Men lego finns det gott om redan. Trevlig helg!

Malin Rudén · 3 years ago
Åh, det är nästan så att jag längtar tills ni kan se Star Wars tillsammans, så fint och berörande. Trevlig helg Julie!

Saman · 3 years ago
Eleganta händer och jättefin manikyr!

Malin Rudén · 3 years ago
Tack Saman❣️

Sofia · 3 years ago
Så härligt inlägg! Vad är det för fint halsband du har i kombination med M:et? Kedjan menar jag alltså. Sophie by Sophie? Trevlig helg!

Malin Rudén · 3 years ago
Tack Sofia! Du har helt rätt - länken kommer från Sophie by Sophie!. Trevlig helg!

Catharina · 3 years ago
Jag tycker din blogg är så trevlig och härlig, precis som du verkar vara! Vilka oliver gillar du? På tal om charkbilden haha

Malin Rudén · 3 years ago
Tack Catharina! Ha ha ha, vilken roligt fråga! jag gillar exakt den typen av oliver som syns i bild, stora gröna som legat i saltlag.

Pappa · 3 years ago
Jag har inte på länge tittat på The way we play så det var roligt att ta del av ditt liv så här

Malin Rudén · 3 years ago
Tack pappa, Vad roligt att ni läser! Kram

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se